Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Obalansen återställd: Drogfri - Del 2 av 2

AddthisShare   FeedRSS feed  


(Läs Del 1 här.) 


Nu tog jag alltså ett steg till: Jag blev 100% drogfri. Jag förstod att avtändningen inte skulle vara särskilt brutal, så jag var inte särskilt orolig. Tänkte att jag får väl ha lite extra tålamod med mig själv de närmaste dagarna, som vanligt. (Kanske kan kläcka en beskrivning på hur det är att sluta med benzo nån gång. Det blir isf en del underhållande läsning :P ) Jag hade varit utan Concertan en vecka bara nån månad tidigare, för att jag inte fixat nytt recept i tid. Men tillfälliga plågor är ju inte lika mentalt jobbiga. Nu skulle jag ju leva på riktigt, helt utan mediciner och droger. Det var liksom inte igår. 


Well, jag gick upp typ 3 kg på 3 dagar. Nästan iaf. Haha. Men det var ganska väntat. Men jag tryckte ner tålamod i halsen också. Bestämde att "Det här är okej, det är värt det". Jag fortsatte med programmet, men fick inte så mycket annat gjort. Ville mest ligga i soffan och låta bli att svara när telefonen ringde. Sov fortf ca 10h/dygn, men efter några dagar bara på nätterna. Orkade inte blogga så mycket eftersom jag hade lite detox-dyslexi och var allmänt rörig i huvudet. Jag kunde väl skriva, men inte korrläsa det jag skrivit och göra det begripligt för er läsare :P Lyssnade på poddar, som vanligt, och vissa av dem - Joe Rogan, Magnus Betnér och Fredrik Wikingsson - tjatade om det där Twitter. Jag hade inaktiverat mitt Facebook-konto och var inte sugen på Google+ - så jag tänkte att, vafan, man kan ju testa iaf… 


Såpp, på Twitter har jag spenderat en stor del av min tid sedan 29 Juli! ;) (@MadisonSWE <- Joina konversationen!) 140 tecken / meddelande funkar visst bra för röriga huvuden :) Jag hittade snabbt ett blivande politiskt parti som verkade intressant och började läsa deras diskussionstrådar. Gjorde en bloggdesign till dem. (Kul att designa nåt som används av andra - var flera år sen sist.) Började följa en massa random människor som helt enkelt verkade sköna och/eller bara läsvärda. Började snacka med massor av folk jag aldrig hört talas om innan. 


Och jag har bestämt att bara vara jag, både på nätet och IRL, fr.o.m. nu. Inte nåt überduktigt pretto, längre. Inte den som fejkar, gömmer sina misstag eller ber om ursäkt för sin existens. Inte den som ställer sig sist i kön och tjurar, när man kan gå förbi den med ett leende. Inte fångad i rutiner och regelbundenhet. Inte den som bara trycker ner sina svagheter istället för att nyttja sin styrkor. Inte normal. Inte lagom. Inte den jag förr trodde att jag behöver vara. Bara jag. Och det går skitbra. 


Kärlek & Respekt. Puss & Kram. 


 
Written 532 weeks ago
46116 532 weeks ago

JessicaW

Man ska själv bestämma vem man ska vara! Det är så lätt att påverkas av andra åsikter och tro att de är ens egna. Tror det är många som mår dåligt för att de gör saker de inte vill bara för att passa in

Dock tror jag inte att det är hugget i sten vem man är. Man kan förändra sig. Det går inte att ursäkta ett beteende som skadar andra (eller sig själv) med att man är sån. Missförstå mig inte, jag tror inte att det är så i ditt fall.

Lycka till med att hitta tillbaka till dig själv! Du verkar ha gjort ett fantastiskt "förarbete", så du har säkert alla chanser att må helt bra i fortsättningen.
Pictu 532 weeks ago

Lampfot

Jag håller med dig helt. Man ska absolut inte behandla andra illa "för att man ÄR sån", det är inte det jag menar. Men vissa människor vill få en att tro att man skadar dem, fast det bara är dem som skadar en själv.

Och såklart så passar man ju inte ihop med alla. Ibland är det bäst att bara avsluta relationen.

Tack, jag uppskattar verkligen det :D