Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Maj-Målet: I Just Did It!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Igår dränkte jag nog kompisflödena hos mina Shapelink-kompisar, sorry bout thaaat :")  Reggade min träning för heeela maj! *Duuuktig!* Såg übernöjt att jag redan nått 31h i maj! YEY för mig!Det syns att jag inte fixat cykeln än - jag har gått över 6 mil. Mycket är morgonpromenader, men en del är efter-tränings-promenader som ska bli efter-tränings-cykling ASAP - eller - så snart som det blir jobbigare att gå än att fixa cykeln :P De där morgonpromenaderna var svåra i början. ASAP efter frukost (Ja, EFTER! Ingen svältgång!) skulle jag gå 1 km åt ena hållet och sen samma väg tillbaka. Och det funkade faktiskt bra att gå direkt efter frukosten. Det blev faktiskt mycket lättare att gå upp i tid på morgonen när jag visste att jag bara behövde tänka på att ta mig ut. Sen vaknar ju huvudet när man väl är därute! Sååå smart! Men problemet var väl att huvudet vaknade efter typ 2-2.5 km - så att hela promenaden blev 4-5 km istället för 2. Huvudet glömde ofta att morgonpromenaden inte gick samma väg som min gamla morgonjogg, så det drog med kroppen hela vägen till campingparkeringen i Skönstavik - 2.5 km. Gånger 2. Well, det gjorde oftast inte så mycket att få lite extrapromenad - det var ju bara lite extra tidskrävande än planerat. Men nu börjar jag lära mig. Så fort jag börjar känna asfalten under sulorna vid båtparkeringen så reagerar huvudet - då har de gått för långt! :)


Har egentligen inte något mer kul att säga om min träning i allmänhet just nu. Den är kul - vilket ju är kul för mig - men det är väl inte kul att läsa om? :P Jag ville egentligen bara skryta om att jag nått månadsmålet - dvs 1h/dag! Hah! I'm on the eeedge of glooory! 


 

Attached images

8e4d48d125f022820ae9179e08def46c 10012e29766165aee7bef5108834490e
 
Written 542 weeks ago
42728 542 weeks ago

aCookie

Yey! Jag har inte heller regat min träning senaste tiden. Kanske dags att ta itu med den biten;-)
Pictu 542 weeks ago

Lampfot

Hehe hämndsugen? ;P
Btw funderat på att ta itu med bloggandet också? :D