Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Löparnerdvecka Med Kylskåpsyoga & Twitterknarkande

AddthisShare   FeedRSS feed  

Heyyy, dags för uppdatering nu kanske va!


Min första träningsvecka efter viloveckan är en mental träningsvilovecka och högendorfinsvecka. Eins What? Löpningsvecka! 3-stegsintervaller i måndags. I torsdags var det tempolöpning. Men jag tror att träningsschemat har räknat fel. Det är meningen att man ska klara halvmaran under 2h med det tempot, vilket kräver en fart på minst/högst (hur säger man...? :P ) /långsammast 5.40 min/km. Men i schemat står det 7 k på 40-41 min, vilket blir 5.43-5.51 min/km - om jag inte räknat halvt galet? Då tar det över 121 min att ta sig 21,1 km, vilket väl INTE är SUB 2h! 


 
Kärlek! 


 


Bläh. Slutar räkna nu. (Men jag kan inte sluta tänka på det.) 


Har tagit upp lite mer yogande igen också, efter en tids slarv. Märker att jag verkligen måste underhålla flexibiliteten! Jag har yogat enformigt och för lätt ett tag. Nu är jag som ett yogande kylskåp när jag kör "Yoga For Runners" från YogaDownload.com. Superbra pass med höftöppnare och liiite bålstyrka. Men särskilt hamstringsen ner över baksidan av knät är som cementblock och höftböjarna börjar stelna lite, så mina trianglars 45-gradersvinklar blir oftast knappt mer än 90 grader :P 


 
Så ska en triangelpose se ut! 


Och appropå bålstyrka så behöver jag det också. Jag tränar knappt det alls nu. På gymmet har det ju mest blivit uthållighetsstyrka i form av Quest-cirkeln senaste månaderna och det är inte särskilt mycket coreträning i det passet. Tror jag ska göra om Quest-passet till ett tyngre gympass och lägga till lite coreövningar i slutet. 


Och btw, jag stängde ner mitt Facebookkonto för några veckor sen, och efter nån veckas isolering/socialmedia-semester så lät jag mig övertalas att ge Twitter en ny chans. Första chansen så autotweetades statusuppdateringar från en FB-grupp jag hade, vilket blev en ENORM FAIL. Särskilt eftersom gruppen var totalt självironisk. Så när gruppens namn byttes till mitt namn i uppdateringarna - Ni kan ju föreställa er... Yes, som jag sa: FAIL! :P Men nu är jag alltså inte admin i gruppen längre, så jag känner mig väl hyfsat trygg hittills. MEN VILKET KNARK Twitter är. Jag borde ju fattat det av Betnérs podcast. Han är nyhetsknarkare och twitterberoende. Jag borde sett det som en varning. Haha, nu är jag iaf fast. MEN det ÄR som Joe Rogan säger: Det är Facebook utan all skit. Och jag måste säga: Det är nyhetsmedia utan all skit och utan alla filterskitar/förvrängare också! Det är BRA KNARK! 


 
Varningstecknen! 


Ihop med nya Mac OS X Lion att leka med så har det är blivit en riktigt skön nerdvecka. Löparnerdvecka. Perfekt väder också. Underbart svalkande regn att springa i mellan nerderiet. Löpartweetnerdregnvecka. BRA VECKA! 


(Orkar inte planera en korrläsning idag, så ni får det som det är heh, hoppas det inte blir nåt heelt galet :) ) 


Moah! 


 

 

Attached images

6a820cc36cb25d7ccf5bf5e14c3b5471 09ebbf2d8c81ee5849dc35a6d9be78cd F5626805079d5121e22e5d17a08886ea 1717e9fcbadb8529ff545af43dfd7a12
 
Written 533 weeks ago
Pictu 533 weeks ago

Lampfot

Peed, ah, jag väntade med Google+ och häromdagen när jag var redo, så var det fullt! Orkade inte fixa invite så jag väntar typ på ett mail om att få joina... :P

Jag heter @MadisonSWE på Twitter. Följ mig så jag hittar dig också :)

Vidstige, just tempolöpning ska vara i tävlingsfart, fast det är kortare distans - vad jag vet iaf. Jag kör längre pass som är långsammare också. Tack för kontrollräkningen :) Hm, Szalkai som gjort passet kanske inte tycker det är så noga eller nåt...? Störande iaf!
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 533 weeks ago

Linda Granath

Kanske skulle testa google + eller tvitter. Facebook var för mycket skit för min smak. Jag stängde ner mitt konte redan ett par dagar efter att jag startat upp det.

Pictu 533 weeks ago

Lampfot

Ah, då kan jag varmt rekommendera Twitter :)

Jag ska nog testa Google+ också, men är lite rädd att det ska vara för facebookigt :P