Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

I'm baaaaaaaack!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vintern kom som en fet höger igår. Det var nog min förutseende intuition som tröstklickade hem några säckar kläder för några dagar sedan. Det kanske är min övertrötthet som gör att jag fryser i 22°C, men jag fryser aldrig och nu fryser jag dämmit! [ Och NU slutar jag gnälla. ] Har ju iaf fixat igång bloggen nu som ska distrahera mig till igenom istiden :D


Ska inte skriva så mycket idag. Har redan fått dyslexiattack på livset när jag skulle hämta ut tre paket, så ehehmm ska vakta tungan :P Fick iaf ut ett paket. Men de två andra...
Jag: "Det står inga nummer i smsen..."
Hon typ, förkortat: "Nä, men numrena kommer när paketen kommer."
Och det tog typ 5 minuter innan jag fattade.
Smset: "...är nu inlämnat till Posten och påväg till dig. MVH Posten."
Jaja. Bjuder på den.


Ska bara erkänna också att jag *hosthost*skolkarfrånträningenidag*hosthost*. Fight-fys helkropp. Måste liksom inse mina begränsningar ibland, heh, riskkalkylen varnar för att jag kan lyckas med något stort om jag försöker, typ knocka mig själv eller datorn eller nåt annat, varför inte tvn-väggen-golvet i en och samma slagserie… Tar träningen imorgon istället. Asså såååå tröööött!!! (Bara konstaterar, gnäller inte, nej nej!)


Så nu ska jag göra slut på kakpaketet farsan kom med idag, sen ska jag soooova lääääänge. Men vi hörs imorrn.


Moah!  

Attached images

C10938e85aef0198b4d1ea79ee34a053
 
Written 569 weeks ago
42728 569 weeks ago

aCookie

Härligt att du är tillbaka:-)
6061 569 weeks ago

HakanLarsson

Härligt !! Bara min förkylning är över, ska jag ut i skidspåret. Lovley!! Dottern har redan 3 pass mer än mig !!
Pictu 569 weeks ago

Lampfot

Jao det va tänkt att ni skulle skratta med mig ;D

Krya på dig Håkan! Hehe, vad tränar Isola?

Gah jag har inte gjort nåt pass än, haha, fan vad bekväm man har blivit...