Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Hur bra man är just nu

AddthisShare   FeedRSS feed  

Fick bootyn kickad av en The Pit-video idag. Jag ledsnar aldrig på de gamla klassikerna och nu var det ett-två tag sen jag körde dem. Men holy shhiieet. Det har, typ, gått lite utför hära. Men min favvotränare J sa en gång, när jag gnällde över saker jag blivit sämre på: 


"Alla bara pratar om hur bra de HAR varit. Ingen pratar om hur bra de är nu! Inte ens när de ligger på topp, så säger de hur bra de är!" 


Nej det ligger ju en poäng där. Men om man skulle prata om sina styrkor och inte bara sina svagheter - tycker inte folk man är skrytig och dryg då? sa jag.


ÄH! Vi kom överrens om att vi ska skryta mer och skita i vad andra tycker om en (särskilt de som inte gillar en ;)). Så även om jag var sämre idag än för 1 år sen, så var jag bättre än för 3 år sen. Det blir mitt dagens skryt :D HA! 


Moah!  

Attached images

Ea3c09569b7fba39c78d62387d269353
 
Written 532 weeks ago