Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Hej, här är jag & jag ska armhäva med all min energi nu!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Holaaa linkers med flera! Jaaa tittaaa se på henneee, jag har bytt profilbild! Ber lite om ursäkt för den kassa bildkvalitén. Gammal skruttig iPhone 3G. Laddaren till min vanliga kamera är borta sen... ehm... maj 2010. Men det spelar ingen roll hur länge - den är borta i vilket fall! ;) Och jag ska skaffa iPhone 5 när den kommer. Men mest viktigt: Mitt nylle ligger nu uppe på Shapelink! "Det är trevligare så", säger vissa. Det blir visst liksom mer "hej-känsla" än... nej-känsla? Okej. Hej hej! 


Har feeeett mycket positiv energi nu! Ska nyttja det med ett The Pit-pass. Har fortfarande träningsvärk i triceps från förra helkroppspasset I SÖNDAGS. OH MY GOD. DET ÄR ALLTSÅ TORSDAG NU. Det är ett tecken på att jag behöver styrketräna oftare - eller hur!? :D Och idag står överkropp på schemat. Massor av armhävningar. Holy shit. Jag kommer dö. 


Vi ses på andra sidan! 


Håll upp pärleporten åt mig! ;) 


Moah! 


 

 

Attached images

A45f70336e94ba8157fc50b210865064
 
Written 531 weeks ago
31850 531 weeks ago

proppan2

Fint foto! Verkligen! :-)
Du kan väl skicka nåt slags livstecken om du överlever ;-)
Picture?wid 530 weeks ago

karmfalk

Hej, kul att se dig! ;))
Pictu 530 weeks ago

Lampfot

Proppan, Tack! Hehe jag överlevde, typ ;) Så sjuuukt nice pass :D

Karmfalk, Hej! Tack! ;)