Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Halvmaran närmar sig & fri pepp!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Eftersom det blåste ganska mycket igår så bytte jag ut löppasset mot ett pit-pass hemma; underkropp. Tar nog löppasset imorgon, då verkar vinden ska ha lugnat ner sig. Annars blir det alternativ träning igen. Rätt kul alltså, att när jag först började springa var det på löpband. Det var hösten 2008. Bara tanken på att springa ute i tråkiga skogen eller i bebyggelse bland vanliga icketränande människor - nej det var helt totalt uteslutet! Jag såg mig som en gymmänniska, ingen såndär hurtbullig skogsmulle. Haha, skönt att man kommit långt ifrån det tankesättet nu :) 


Så, om det blåser för mycket för löpning imorgon, så är ändå löpband helt uteslutet. ORKA trada där, om ens bara i 40 min? Ne. Däremot kanske jag gymtränar istället - om det blåser för mycket. Men jag är verkligen löpsugen nu! 


 
Kort helgpass i träningsvecka 19/20.


Lite kul också att jag missat att jag synkar med datumen för halvmaraträningen nu. Tack Ower som fick mig att fatta det :) Jag började programmet innan det officiella startdatumet och hade som enda tidsplan att löpträna 1 gång/vecka ihop med kampsportande, gymträning och yoga/flexibilitet. Jag skulle bara träna första och sista passet i varje träningsvecka (kvalitéts- och långpassen), så jag tänkte att det väl tar dubbelt så lång tid för mig att gå igenom hela programmet. Men nu är jag alltså helt i synk, bara off några dagar. Mitt nästa pass skulle tränats i lördags. Förutom passet igår har jag vilat några dagar, fler än planerat, och nu känner jag mig sjuuukt energisk! Kanske att jag tar och springer the big race samtidigt som Sthlm Halvmarathon är i helgen...! :) 


Såjääääävla pepp nu! Här får ni lite också: Pepp pepp pepp!!! :D 


Moah! 


 

 

Attached images

211c47530c101fa0ce668caffd1407e0 8da0089e050c1cff06550a9e78393dd0
 
Written 528 weeks ago
Pictu 526 weeks ago

Lampfot

Men oj, jag har inte sett detta förrän nu. (Brukar få mail...)

Verkligen grymt jobbat! Aaaaa vet inte :) Är nog inte så sugen på att tävla i löpning, men ska aldrig säga aldrig heller :)
7073 526 weeks ago

kattiws

Se det inte som tävling utan som ett sätt att köra ett träningspass med draghjälp från en massa andra löpare och entusiastisk publik ;-) Jag skulle _aldrig_ ha sprungit så snabbt hemma i löpspåret...
Pictu 526 weeks ago

Lampfot

Jag springer alltid bäst själv, iaf när jag tränar. Men kanske beror lite på musik och att slippa höra sitt eget flås osv. Blir sjukt stressad när jag springer med andra och pulsen skjuter i höjden :S