Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Friskis - Försök #3

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag drog mig dit igen fredag den 13:e. Kände mig faktiskt ganska pepp. Kom t.o.m. dit flera timmar innan stängning! :P Tänkte köra Spartacus. Behövde bara ett gäng hantlar för det - och jag visste ju av erfarenhet att gymmet var fullt av hantlar! Så det borde väl inte bli några problem. Men jag hade fortfarande inte löst tidtagningsproblemet. Jag ville liksom inte pipa hela tiden heller, annars hade jag kunnat använda mobilen. Jag har t.o.m. hela Spartacus-passet inlagt i Gymboss iPhone-app. (Yep, nörderi på hög nivå B-) ) Men pip - pling - pip - pling - dingdingding?


Crosstrainarna var avstängda igen. Funderade på om det bara är jag som inte fattar att de sätter på sig själva om man kör igång dem - eller nåt? Tryckte på några knappar. Inget hände. Nä, jag ställer mig inte och testar, inte idag. Gick på löpbandet 5 min och snabbrepeterade träningspasset. Spinncyklade 5 min. Armarna…? Rodden…? Zzzz. Nä… :P


Hittade en stor matta med spegelvägg och hantelpyramid - niiiice! En sekundvisarklocka rakt bakom igen. Men när jag stod upp så kom mitt huvud ivägen. Och det var ganska svårt att se så långt bort. Och sen det obefintliga minnet… Första cirkelvarvet tog säkert dubbelt så lång tid som den skulle :P Sen var det bara 2 varv kvar…


Men så kom den. ***EPIPHANY!*** Gymboss-appen använder ju färgkoder! Jag har ju gröna övningar och gula pauser! Och om jag stänger av ljudet och lägger mobilen framför mig  - så ser jag både färg och tid och ingen behöver lyssna på pipen!


Rev av cirkel 2 och 3 på högsta gear - dääääämn alltså - sååå hårt och sååå niiiice! Svettades like a pig och utfallen vart tydligt vingliga mot slutet - precis som det ska va! ;D Hade träningsvärk i fyra dagar, haha, då jag iaf lyckades springa bort det sista.


Planen är att spartacusa på fredag igen. Jag hade lite problem med att hantlarna var runda istället för kantiga, så bl.a. rullade armarna iväg under mig när jag försökte plank-rodda :P Men jag har löst det nu!


Det ska iaf bli KUL att gymma nästa gång - inte bara DUKTIGT! :D


 

Attached images

777ebc0037dec1689cf32186e1264caf
 
Written 543 weeks ago
42728 543 weeks ago

aCookie

Crosstrainern brukar ibland kräva att man rör sig lite på dem innan de kickar till liv. Så kinkiga är de iaf på mitt gym:-)
Ska också testa Spartacus nån dag, ser grymt jobbigt ut!
Pictu 542 weeks ago

Lampfot

Ah, får se om jag vågar testa imorrn då :P Det är sjuuukt jobbigt! Gör det! :D