Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Friskis - Försök #2

AddthisShare   FeedRSS feed  

Första Friskis-besöket blev ju inte så lyckat. Men jag drog mig dit igen, tillslut. Kom dit 1h innan stängning. Tänkte att om jag kör Team Quest's grappling-cirkel så behöver jag bara en skivstång - så slipper jag irra runt och vara vilsen. Och så hinner jag kanske kolla in omgivningen lite också samtidigt.


Tyckte jag hade en stabil plan. 1. Hitta en stång. 2. Köra så långt jag hinner fram till stängning.


Crosstrainarna var avstängda. Spinncyklade lite som uppvärmning och funderade på uppvärmning för armarna. När jag sneglade mot de tråkiga roddmaskinerna kändes det som att armarna säkert skulle klara sig bra utan uppvärmning… :P


Gick bort till spegelväggen med hantlar, stänger och smiths. Men alla stängerna jag hittade var sånadär enorma som är 2 m långa och väger typ 20 kg (har jag för mig - men det känns som 50 ibland :P).  Det fanns inga mindre stänger. Jag såg inte ens såna där färgade stavar. Och hade inte tid att springa runt och fråga och leta. Så jag tänkte att jaja, jag tar väl en såndär metallic flaggstång och funderar lite…


Stående rodd - Det gick väl okej. Lite långsamt och vingligt - Quest-cirkeln ska liksom vara mer uthållighetsträning än tyngdlyftning - men ändå.
Upprätt rodd - Nu börjar det bli lite tungt…
Military press - Pffft! Gick inte alls.
Good mornings - Saywhaat?! Nej, vill inte bryta ryggen just nu…


Tänk tääänk… Hämtade ett gäng hantlar - det borde funka. YES! Perfekt! Körde klart cirkeln. Men eftersom jag inte hade nån penna så hade jag såklart glömt vilken vikt jag använt 2 sekunder efter jag lagt ner den. Dessutom hade jag ingen bra tidtagning. Det fanns en klocka med sekundvisare på väggen mittemot speglarna, men jag glömde bort starttiden hela tiden :P Så jag gick på intuition resten av passet med både repsantal/tid och vikt. Det blev alldeles för tunga vikter och säkert för lång tid också. Kommer inte ihåg hur många av de 6 cirklarna som jag hann göra, men det blev iaf lite träningsvärk som satt i ett par dagar efteråt :P Sen gick jag hem och yogade.


Detta var 25 April. Jag utförde försök #3 i fredags - den 13:e hah. Skriver om det i nästa inlägg…


Ciao for now! 

Attached images

2146134d65897ac35d12747525b9b228 423c0d05fe31d220b905e18fe6600f41
 
Written 544 weeks ago
50316 543 weeks ago

Peed

Huga, de där cirkelpassen ser så jobbiga ut. Kanske vore något att testa :)
Pictu 543 weeks ago

Lampfot

Ja gör det! Säg sen hur det gick hehe :)