Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Första löppasset för vintern, brodd-test & app-test

AddthisShare   FeedRSS feed  

HEJJE! :D


Höll fan på att frysa snippan av mig igår på årets första löppass. Ja, det var till och med det första löppasset sedan snöjäveln kom. Anyways, arrogans inför väderhelvetet straffar somliga direkt, om man säger. "Äh jag behöver väl inte värma upp innan…" Efter ett par kilometer hade jag fått upp lite värme i alla fall. Men när jag kom hem försökte jag skriva upp en tvättid med min svullna, röda, stela vänsterhand. HAHAHA vad det står i det där kalenderfältet får vara min lilla hemlighet… I övrigt: SÅ himla skönt pass! Lugn jogg runt stan - letade efter en bra runda att spara och det känns som att jag hittade en helt okej 7k med asfalt och belysning som jag kan använda resten av vintern. Dessutom lätt att öka och minska. 


ÄLSKAR att göra löpbanor i nya städer! Jag har aldrig sprungit i Norrtälje förr, är ju nyinflyttad, och löpning är ett så grymt bra sätt att lära sig hitta och känna sig hemma på gatorna i städer. 


Testade broddar för första gången någonsin *FLASH FLASH* Blev tipsad om billiga och bra på apoteket för hundra år sedan. De har legat i garderoben ett antal vintrar nu. Har inte vågat använda dem. Inte helt säker på varför, men har nog varit rädd för att halka ändå, rädd för att se dum ut, rädd för att inte kunna springa där det inte är någon snö… ääähhh de fungerade SKITBRA! Verkligen. Långt över förväntan. Jag sprang till och med på is emellanåt! Ni fattar inte hur enormt det är för ett isfobiskt, klantigt jävla dampbarn som mig. :) 


Testade löpnings-appen "10K Trainer Free". Den innehåller träningsscheman och pass för olika tidsmål för 10K. Skitbra app, förutom en sak: Jag hörde inte röstguidningen när jag sprang. Hörde den innan passet. Kanske för att jag hade itunes igång separat, istället för genom appen. Ska testa och fixa lite till… 


Jag har btw nått ner till den nivån att jag behöver träna för 10k sub 60. Japp. Det suger. Men jag accepterar det. Jag gör verkligen det. Jag har tränat upp mig förr och jag vet att jag kan göra det igen. Det fixar sig. 


Och nu sitter jag här en fredagkväll och bloggar. Fast okej, jag kan väl erkänna att jag skrev inlägget igårkväll och somnade med datorn bredvid kudden. Sånt som händer. Puss och kram.


 

Attached images

Cfeb236d415d9e331f944eb1f1fec8ab
 
Written 458 weeks ago
Picture?wid 457 weeks ago

Cizzisen

Bra jobbat! =D
24659 455 weeks ago

Roxen

Hörrö hallå, hur går det med träningen? :)