Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Ett litet steg för fötterna, ett stort steg för själen

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vid januari-februari-skiftet skaffade jag Friskis-kort. Halvårskort. Jag hade alltså nu sex månader på mig att våga gå dit. Nu har jag äntligen gjort det. 


Darrande och stammande, men tränande. Ett steg i taget. Det första gick till crosstrainern. En minut i taget. Efter en kvart tog jag nästa steg. Det gick till hantelstället. Sen ett steg till, och ett till… Jag hade repat passet hemma dagen innan, så att allt skulle kännas mindre nytt. Det var nog bra. Tillslut hade jag kört hela passet, där bland alla människor. Ja okej, förutom den sista övningen - inte för att jag inte ville, eller vågade, utan bara för att jag inte hann. Tidsbrist är ett alternativ att föredra. 


Självklart var jag inte alls lika stark som jag brukade vara, men när jag gick ut därifrån kände jag mig som den starkaste i världen. Jag gick ut på parkeringen, drack mitt protein och mötte upp min trygghet - hen som skulle rädda mig om jag skulle bryta ihop och falla. Det behövdes ingen räddning idag. 


Jag kan knappt föreställa mig hur det är att alltid vara såhär, att alltid känna sig rädd. Jag har bara känt så i ett år. Vänjer man sig någonsin? Jag kämpar endast för att komma förbi det, för att komma över det, för att bli fri. Jag orkar inte se något annat mål än det. På måndag ska jag gymma igen. 


 A strong woman


 

Attached images

6d6ec0fad6df7c322e4be7cece7b4da6
 
Written 381 weeks ago