Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Cirkelfys, magdans & Oslo

AddthisShare   FeedRSS feed  

Holaaaa! Eller: Hei! Jag sitter i en mysig lya på kanten av Oslo och har SÅ fin utsikt över stan, fjorden, vattnet - alltihop :) 


Min träningsvecka: Tisdag: Cirkelfys på Friskis. Ja, och så typ - punkt - hehe. Det var det första gruppasset jag varit på på Friskis (ja, sen jag var typ 10-12 år och hängde med morsan på kärringgympa ;) ). Det var riktigt kul och bra träning! Sjukt mycket folk som lyckades få plats i den stora salen. Tänkte bara "Bor det såhär många i Karlskrona?!" :P Väldigt "funktionell" träning - alltså allround, icke-isolerande och balanskrävande. Nåt bra ord för sån träning? Cross-ig? :) 


Ons + Tors: Sjuk träningsvärk! T.o.m. torsdag kväll var det besvärligt att sätta sig ner och resa sig upp, när jag pausade i packandet, haha. Ändå så kände jag efter passet att jag kunde tagit i hårdare! Men uppenbarligen gjorde jag ett bra jobb :) Dessutom satte sig träningsvärken precis där "det behövs" - också en anledning till att va extra nöjd ;D


Igår satt jag på tåg och buss hela dagen. Kl 07.30 - 18.00. 40 min paus vid 13-14-tiden. Jag fick t.o.m. värk i hela kroppen av stillasittandet. Värst runt axelpartiet och benen. Men efter lite snabbt småpromenerande igårkväll så känner jag mig ändå inte jobbigt rastlös. Min kompis som jag är hos i Oslo, han går SJUKT snabbt, haha, så t.o.m. jag flåsar några meter efter! Vardagsmotion FTW :D Har dessutom yogamattan med mig, om jag skulle få akutsug :) 


Hoppas ni har det grymt, var ni än är! 


Moah! 
Käkade middag på Habibi igår kväll. För oinsatta så betyder habibi "älskling" på arabiska. Naaawww gulligt va!!! :D Nice mat, och magdansshow ingick :D Vet inte hur bra man ser nåt alls, men kisa lite kanske? ;) 

 

Attached images

57659f21cbfcca58deafba6b1110d87a
 
Written 524 weeks ago