Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Bästa intervallöpningsplaylisten!!! Den behöver bara lite löpning...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har gjort en sååå sjuuuktfettgrymtbra intervallöpningsplaylist!!! Vill egentligen jättemycket testa den ute. (Appropå vinterlöpning…) Undrar om jag kommer komma hem skituppåt eller bottennere? Om den kommer krossa vinterbitterheten? Hm. Blir faktiskt lite pepp av nyfikenhet haha, kanske kan ta risken för bottenhumör bara för att få veta :P


Funderar på att testa att förbjuda mig själv att lyssna på träningslistorna när jag inte springer, som en motivationsgrej liksom. Ehm, det har ju uppenbarligen inte funkat jätteeffektivt hittills! Och jag lyssnar på samma låtar i andra listor, haha… Men kanske om jag förbjuder mig att lyssna på låtarna ÖHT när jag inte tränar, heh, då ökar motivationen nog rätt bra! Kanske…? :P


Om jag intalar mig att min teori kommer funka - så kommer den att funka. Men kan jag intala mig att om jag inte får lyssna på bra musik så kommer jag dra mig ut och intervalla bara för att få göra det? Värt besväret...? Jag pallar inte aCookies variant - vara HELT utan mp3! Alltså isf kan jag likagärna gå och skjuta mig. MÅSTE ha musik - alltid! :PVisst är den bra! :D Det är rätt softa BPM:s pga min dagsform… eller ska man kalla det årsform… Heh, i vilket fall så blir jag nog rätt slut och löparhög efter 60s/låt genom hela dethära :D Gångpauserna blir nog 30s.


Fan jag har inte skaffat broddar än. Blev påmind av ett tips igår. Och självklart måste jag skaffa det ASAP, kanske kan fixa imorgon. Har som sagt planerat löpning ikväll, då får vi svar på den stooora frågan, heh,


Kommer listan funka eller faila?


Hoppas inte markhelvetet hinner frysa. Hörs sen!

 

Attached images

Acf012fa92cb64a15ca1998b893241bd
 
Written 567 weeks ago
42728 567 weeks ago

aCookie

Well... jag pallade ju inte det:-P Det var det värsta jag kunde hota mig själv med, precis som du. ALLTID musik:-)