Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Att prata, hjälpa, stötta & lyssna - Min kärleksförklaring till er

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har haft minst sagt prestationsångest inför bloggandet, både senaste månaden och (ju) sen flera månader tillbaka. Jag försöker tänka så som jag pratade med Proppan om för ett tag sen: Att det är bättre att göra något bra, än att inte göra någonting alls skitbra. Men det är svårt ibland. Jag blev själv inte nöjd med Del 2 av de senaste inläggen. Det blev nåt slags rörigt antiklimax - inget riktigt slut och ingen riktigt mitt. Men men, det är bättre med något än inget! *bankar in i huvudet* :) 


Om nån vill fråga mig något angående det där, prata om någon erfarenhet, få råd, ge feedback, bara babbla eller whatever du vill - skicka ett meddelande eller maila mig på madisonsweden@gmail.com. Jag älskar att prata med, hjälpa, stötta och lyssna på människor - och gör alltid så gott jag kan. Så tveka inte! (Du är INTE jobbig!) 


Vill också tacka alla shapelinkers som alltid stöttar varandra - och mig - när vi behöver det. Har sagt det förr, men vafan, man kan väl upprepa sig: 


Ni är bäst! <3 


Moah! 

 
Written 532 weeks ago
Pictu 531 weeks ago

Lampfot

Proppan: Yes I do! Kram! (Försökte göra ett hjärta här men det gick inte :P)
10468 531 weeks ago

puppe

Strongt av dig att dela med dig! Heja dig!
Pictu 531 weeks ago

Lampfot

Tack! :D