Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
7073
  • Pages

  • No pages

kattiws Link Blog

Kvinna55year , Täby, Sweden

kattiws's Blog

Malande electronica och fet rock n' roll

AddthisShare   FeedRSS feed  

Igår köpte jag Ladytrons nya platta "Velocifero" på iTunes, lade över den på iPod:en, pluggade i hörlurarna och så iväg på löprundan!  Det är bra när man känner artister så väl att man inte ens behöver provlyssna - självklart var plattan bra och med det där speciella, lätt monotona drivet som jag gillar så mycket hos Ladytron.  Prova t.ex. första singeln "Ghosts" från nya plattan, eller "High Rise" från förra.

Samtidigt laddar jag upp för WTAI genom att lyssna mycket på Foo Fighters (t.ex. "Learn to Fly", "Everlong", "The Pretender") och Queens of the Stone Age (t.ex. "No one knows", "The lost art of keeping a secret", "Everybody knows that you're insane").  När jag ändå var inne på rock-spåret köpte jag Takida, men den plattan har redan spelats sönder på Bandit så den kunde jag ha hoppat över.

Sådärja, då blev det både synth och gitarrer i dagens musiktips, håll tillgodo :-)

 

 
Written 833 weeks ago
17510 833 weeks ago

Lisa1

Det kanske är det som har saknats på mina rundor på senare tid! Musiken. Hmm, får kolla in dina tips, ingen av dem finns i min iPod - ännu.
7137 833 weeks ago

Madde J

Otroligt hur mycket musiken påverkar träningen! I slutet av min löprunda idag lyssnade jag på "everybody wants a piece of the action", vad heter gruppen? Hmm.. har glömt... iaf, jäklar vilken fart jag fick, det var som att nån knuffade mig i ryggen hela vägen! Grymma musiktips, tackar!
7073 833 weeks ago

kattiws

Jag vet vilken låt du menar! Och gruppen heter ... aaahhh... tusan vad irriterande ... Återkommer ;-)