Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
7073
  • Pages

  • No pages

kattiws Link Blog

Kvinna55year , Täby, Sweden

kattiws's Blog

Maj - dåligt men ändå rätt bra

AddthisShare   FeedRSS feed  

Maj blev verkligen ingen rekordmånad tack vare lite för många andra aktiviteter (läs jobb, familj och lite för mycket festande) och en rejäl förkylning ovanpå det.  Jag är ändå ganska nöjd, och faktiskt mest nöjd med att jag INTE har hållit på och träna bakfull eller förkyld.  Man ska vara snäll mot sig själv, och ett par dagars vila är ingen katastrof.  Tvärtom, jag har sällan haft en sån fart i cyklingen som i fredags efter några dagars uppehåll.  Klokt, eller hur?

Idag ska jag springa - eller ska jag redan nu lite uppgivet säga "skulle ha sprungit"?  Jag var på 40-årskalas igår och är inte riktigt i löparform just nu, och dessutom är det på tok för varmt!  Det kanske får vänta till ikväll.

 
Written 834 weeks ago
28036 834 weeks ago

a.a.

Klokt att vänta tills värmen lagt sig lite, bakrus och värmebölja i kombination med fysisk utmattning är väl inte det bästa... :) ha en skön söndag/Anna
7073 834 weeks ago

kattiws

Tack, ja det visade sig funka riktigt bra! Klockan 5 gav jag mig ut och sprang, och då var det lite svalare och jag hade hunnit få ordning på vätskebalansen också. Ha en bra kväll!