Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
7073
  • Pages

  • No pages

kattiws Link Blog

Kvinna55year , Täby, Sweden

kattiws's Blog

Lååångsamt

AddthisShare   FeedRSS feed  

Andra veckan av mitt liv som bön- och äggätare har börjat.  Planen var ju att jag skulle bli mättare och piggare, men det har inte känts så hittills.  Jo, lite mättare är jag nog på dagarna tack vare de kokta äggen, men på morgnarna är jag helt utsvulten när jag vaknar.  Allting känns väldigt långsamt.  Jag tänker långsamt, rör mig långsamt, och eftersom det är så mycket att tugga på med alla grönsaker och bönor så äter jag också långsamt.  "Du blir vad du äter" - betyder kanske att man BLIR långsam av långsamma kolhydrater ;-) Jag ger det en vecka till, och om jag fortfarande känner mig långsam blir det en ny uppdatering.

Med en proteinstinn frukost på två ägg, ett halvt paket bacon, en stekt tomat och dito champinjoner innanför västen var jag på gymmet i lördags.  Jag hade egentligen ingen plan mer än att hålla min make sällskap, så när vi kom dit lufsade jag på löpbandet i en halvtimme, och sen körde jag lite välbehövlig styrketräning av överkroppen.  Jag styrketränar regelbundet ungefär en gång i kvartalet, så föga förvånande händer det just ingenting med min styrka.  Frågan är om jag ska göra ett försök med styrketräning i höst?  Kanske köra 2 gånger i veckan och se vad som händer?  Det är tyvärr lite svårt att hinna med allt man vill träna!

Spinning (går liksom inte att välja bort eftersom jag instruerar)

Löpning (som inte är så plågsamt trist längre, utan nästan roligt!)

Utomhuscykling (bilköerna är tillbaka igen!)

Styrketräning (det vore kul med stark rygg och snygg hållning)

Yoga (har jag fastnat för, och uppskattar för stretch-effekten och balansträningen)

Kickboxning (terminen startar nu och jag är lite sugen på att börja träna igen fast utan sparringen)

Hur ska det här gå ihop?  Dags för prioritering, fokusering och planering!  Tur att jag är projektledare :-)

 

 

 
Written 820 weeks ago
7137 820 weeks ago

Madde J

Visst är det hemskt att man inte kan träna allt!? Jag hade gärnat tränat typ tre pass per dag om kroppen orkat... Det finns ju såå mycket roligt och allt är ju bra för nåt, styrka, smidighet, inre lugn, kondition, koordination, ja du vet. :) Synd att man måste jobba och sova och sånt där bevärligt. Angående kosten, jag hoppas och tror att kroppen vänjer sig så att energin återkommer!
7073 820 weeks ago

kattiws

Japp, man skulle behöva fler timmar på dygnet för all rolig träning och annat! Jag ser fram emot att energin ska komma tillbaka, du har nog rätt i att kroppen behöver vänja sig. Alltid lika otålig ;-)