Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
7073
  • Pages

  • No pages

kattiws Link Blog

Kvinna55year , Täby, Sweden

kattiws's Blog

9,6 km idag!

AddthisShare   FeedRSS feed  

För ett år sedan sprang jag inte alls, och idag har jag äntligen lyckats springa (nästan) en mil!!!  Jag trodde att det var en mil tills jag mätte på kartan, så nästa gång får jag väl springa runt kvarteret ett extra varv för att komma upp i 10 km prick.  Men förutom att det var 400 m för lite så är jag så otroligt stolt och nöjd!  Jag fick lov att stanna 2 ggr och stretcha vänstra ljumsken som av okänd anledning började göra lite ont, men annars gick det riktigt bra.  Jag provade själv-suggestions-tricket och mumlade "det går lätt, det går lätt", och det var rätt så bra.  Det allra bästa var ändå när jag tänkte på den lite äldre marathonlöparen på jobbet (han kom på 18:e plats i Stockholm Marathon en gång i tiden) som alltid frågar hur det går med löpningen och om jag har sprungit en mil ännu.  Jag föreställde mig hur roligt det kommer att bli att berätta för honom om mitt framsteg, och det hjälpte till att hålla igång!

Igår var det också en bra dag:  "Where The Action Is" med fantastiska band som Mando Diao, Dinosaur Jr, the Hives, Foo Fighters och mina favoriter Queens of the Stone Age.  QOTSA var absolut bäst, trots att hela bandet hade influensa (!).  Dinosaur Jr var också kul att se:  Sångaren har långt, stripigt grått hår och sjunger jättefalskt, men det är så mycket rock n' roll så man blir alldeles lycklig.  Hellacopters var ganska trista tyckte jag, men Mando Diao är roliga och har bra energi. 

Av någon anledning hade de dragit dit alla stans mest nitiska poliser och de suraste, otrevligaste väktarna som gick att uppbringa.  Jag har gått på konserter och festivaler sedan jag var 15 år, och jag har aldrig sett så hård bevakning någon gång.  Det var lite deja vu från härom veckan när Condoleeza var i stan:  En polis var 50:e meter.  Varför?  Hur såg hotbilden ut?  Är det fortfarande 50-tal och rockmusik anses vara farligt, eller?  Dessutom behöver man inte vara otrevlig mot besökare som har betalat 750 kr per person för att lyssna på musik.  Skönt att jag fick säga det!

Nu blir det dusch och middag :-)

 
Written 830 weeks ago
17510 830 weeks ago

Lisa1

Well done! Det var säkert en mil! Tror du inte att det är svårt att mäta exakt med det där verktyget? Bra gjort hur som helst. Poliser och ordningsvakter och konserter brukar tyvärr aldrig bli någon lyckad kombo.
11700 830 weeks ago

cicci2

Härligt!