Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

jimbeam Link Blog

ManPeter Lindahl, 65year , Luleå, Sweden

jimbeam's Blog

NYTT FÖRSÖK

AddthisShare   FeedRSS feed  

  

Jaha då var det dags att försöka återuppta lite bloggande . Det var ett tag sen sist men jag gav upp i samma veva som min kropp gav upp för att uppnå mitt mål 2007. World Police & Firegames som gick i Australien i våras.

Men, men skam den som ger sig. Vi tar nya tag och sätter upp nya mål för framtiden. Och det som ligger främst är att komma i så god allroundform som möjligt inom snar framtid. Inte så att jag gått och dekat ner mig totalt. Nix, men jag ska lägga upp ett mer övervakat tränande mot för det som varit sista tiden. Man har ju en bra sporrning i och med MR.Larsson och en massa andra på denna fantastiska sida. Så det skall nog gå bra.

Det är bra när man mentalt har en plan i huvudet som man försöker genomföra men..... det kan bli lite jobbigt när man dras med skavanker som jag gjort de sista 3-4 veckorna. Fick mig enrejäl revbensskada då farbrorn ställde upp och spelade slutspel i 7-mannafotboll för ett par veckor sedan. Satsade enorm på en höjdboll mot mål och det gjorde deras målvakt oxå så det slutade med en frontalkrock med hans knä i min lilla bringa.  Efter 3 v med smärtstillande tabletter för att kunna sova etc. så har jag i alla fall kommit igång med lite styrke/kondisträning igen.

Så lite upptrappning av träningen och lite småfix för att hela kroppen så ska vi nog vara i hyfsad form på ett tag. Får man hoppas.

Ha det gott därute och träna med insidan. Kör hårt...

 
Written 863 weeks ago
6061 863 weeks ago

HakanLarsson

Hehe, thanx!! Idag när jag sprang hem 18km från jobbet, hade jag tejpad fotled + fotstöd. Kändes faktiskt riktigt hyfsat! Och framförallt så känner jag inget nu efteråt. Det brukar göra rejält ont. Ikväll blir det träning på balansplattan. Tusen tack för tipsen!! /Håkke