Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

jimbeam Link Blog

ManPeter Lindahl, 65year , Luleå, Sweden

jimbeam's Blog

Äntligen.........

AddthisShare   FeedRSS feed  
img src="/uploads/user_uploads/10567/pict0554.jpg"/>var årets första månad avklarad vad gäller träning. Som helhet så har det varit en bra kombination på styrke - kondition - rehabträning i en lagom intensitet. Jag är helt nöjd, inga skavanker modell större - inga spec ömmande partier vilket man får vara glad för. Nu är det bara att ta fart för februari månad och öka på lite grann på helheten.

Matmässigt så har det varit en sund januari vilket menas med att man inte har svävat iväg allför mycket i det onödiga. 1 dag i veckan brukar jag ha som mål att få trycka i mig vad jag har lust till, och då menas alltmöjligt för dagen man kan ha längtat efter. För visst är det väl ändå ganska trevligt att slippa tänka på alltför mycket nyttigheter ibland och bara slafsa i sig.

Familjen i övrigt ser nog helst att jag inte lagar alltför mycket mat då det kan tendera att bli lite väl mycket av de nyttiga ibland, men och andra sidan så är jag så pass generös att jag lagar riktig mat till barnen. Dom ska väl ändå inte lida för at jag ska komma i hyfsad form..

Ha de gott därute och träna smart.

 
Written 901 weeks ago