Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Tillbaka med POSE löpning, och sluta inte HÅKAN!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Håkan måste absolut fortsätta med sina ekonomi inlägg eller hur? Skriv och håll med för annars får jag skit... mamma hjälp!


Tillbaka efter åtta-nio dagars ont i halsen. Skumt att det tog så lång tid men nu är jag tillbaka. Var helt överlycklig när jag drog ut vid lunchtid på Järvafältet. Solen sken, fåglarna kvittrade och jag mötte både kossor och hästar på min poselöpning. Ja, solen lyste nog inte men det kändes som det!


Det kändes lite ovant,  komma ihåg vad vi gjorde på poselöpningen, ja hur var det nu? Jag tyckte det kändes himla bra direkt efter kursen men då var det så färskt. Försökte tänka på att lägga tyngden längre fram i foten och att ta ner steget under rumpan. Var det så, hjälp mig kamrater!


I veckan har vi haft temavecka med alla elever i skolan så jag har inte haft några idrottslektioner. Jag har gått in i klasserna och varit där med dom. Det är roligt att få se dom i klassrummet också nångång men... jag har saknat mina timmar i gympasalen. Jag har ett toppenjobb!


 Åh, vad jag har fryst de här dagarna. Sitta still så där mycket, nä, det är inget för mig. Jag skulle nog bli hittad ihjälfrusen på en stol om det här hade fortsatt en vecka till. I morgon är sista dagen och vi lärare ska vara lite utklädda, jag ska vara Tiger. Perfekt då får jag hoppa omkring lite!! (Vi har haft tema sagor och böckernas värld)


I morgon ska jag hänga upp julstjärnor och baka lite adventsfika,trevlig helg!

 
Written 755 weeks ago
6061 755 weeks ago

HakanLarsson

Haha!! :-)
36112 753 weeks ago

fribo

jag har försökt tänka POSE - med varierat resultat! Som du skriver svårt att känna nu när det gått ett tag,,, Jag försöker tänka på att hplla stegfrekvensen uppe och att landa mitt på foten mer än hälen..

Gjorde ngt riktigt fel i måndags tror jag för jag fick riktigt ont i vaderna, som en riktigt illa träningsvärk, kändes mer som om jag gjort vadpress med massa vikt än ett löppass...känner av det än, 5 dygn(!) senare. Hm.

Hur går det med vasauppladdningen? Jag har kört långpass m stavar idag, skönt!