Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Spring cross tävlingen, resultat och sånt

AddthisShare   FeedRSS feed  

Fy, sjutton vad det har varit kallt här i Stockholm. Jag tävlade i underställströja, en tunn flis och sen en löparjacka och långa tights, fingervantar och pannband. Jag frös så mycket om händerna så ett finger blev som vitt. Det är ganska vanligt att just tjejer får det där. Har fått det nån gång tidigare, det känns helskumt.Det känns inte riktigt som Maj månad idag. Men nu sitter jag nybastad och tittar ut på regnet så jag är varm igen.


Loppet då! Ja, jättebra arrangerat, allt flöt på men det var som sagt ingenstans att gå in, förutom i nåt försäljningstält, tur att jag hade med mig mycket kläder.Starten var på universitetsområdet och loppet gick på elljusspår och skogsstigar. Väldigt vackert, tyvärr började det regna när vi skulle starta men det var ju bara att bita ihop. Rekommenderar tävlingen för er som gillar att springa i terrängen, och det går ju välja på 6 km också.


Kände att jag inte har riktigt tränat så mycket som jag skulle ha velat men mitt mål var att ta mig runt under timmen på den här banan på 12 km. Lyckades inte med det. I resultatet står det en timme och elva sekunder. När jag kom in på upploppet såg jag att den var på 59:45 och drog på men hann inte. Nesligt. Kom på 52:a plats och vi var 371 i d 12 km. Men det var bara en före mig i min ålder...


Alltså: öka löpträningen!! Backarna knäckte mig lite så : backträning!

 
Written 731 weeks ago
7073 731 weeks ago

kattiws

Imponerade tid och imponerande bedrift att springa så bra i marsvädret vi hade igår ;-)
40681 731 weeks ago

infrva

Ja, fy det var såå kallt!! Tur att man inte har packat ner långkalsongerna än...
7137 731 weeks ago

Madde J

Härligt jobbat bruden!