Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Spring cross

AddthisShare   FeedRSS feed  

I morgon ska jag springa en liten tävling. Oops, har aldrig tävlat så här tidigt på säsongen men det kanske blir en bra väckarklocka för jag har som inte riktigt kommit igång. Det verkar vara en bra och rolig bana. Starten går kring universitetet och så springer man därikring ute kring djurgården. Man kan antingen springa 6 km eller 12. För mig blir det två varv på sexan.


Tyckte det var kallt idag, har börjat ha uteidrott nu på jobbet.(Pratade med min far idag, i stugan var det 25 cm snö kvar) Hade både långkalsonger och fingervantar. Ska iväg och köpa mig ett par långa löpartights, har bara korta och sen ett par långa fodrade, men det blir nog lite väl varmt. Köpte nya löparskor för nån vecka sen, mizuno rider 13. Är fortfarande väldigt nöjd med dom. Tog en strl större, jag tror mina gamla var lite små. Har haft problem med mina tånaglar, hoppas det nu blir bättre.


Och ingen frågar hur det går med cyklingen, vad bra! Hm, börjar jag tänka på det blir jag helt stressad, har inte cyklat alls nästan. Hur går det för er andra, eller jag vet inte om jag vill höra... Men det är faktiskt inte förrän i juni, jag hinner några mil.


Förresten, är det ngn som ska springa i morgon vore det ju kul att ses.


Nu blir det uppladdning med fiskgratäng, lite räkor och fredagsmys=fruktsallad och glass och en bra film.


Förresten igen, jag har fått en polar klocka av min sambo. Eller han fick den av sina arbetskamrater tror jag men han har aldrig använt den. Kan man köpa till nån sån där grej som mäter sträckan, för det är ju det som är intressant, har ni nån koll, ni klockmänniskor?! Den heter polar RS200 tror jag.


 

 
Written 733 weeks ago
6061 733 weeks ago

HakanLarsson

Mjo, jag tror att RS200sd fungerar. Vet dock inte om "sd" är en annan modell, eller om det är själva fotpodden. Gå in på Runners Store och fråga vettja!

Lycka till imorrn nu !!
40681 732 weeks ago

infrva

Jag ska kolla upp det!