Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Shapelinkträffen här i Stockholm

AddthisShare   FeedRSS feed  

var toppenrolig. Jag tar det från början men var inte med riktigt till slutet så nån av de uthålliga får skriva mer om slutet. Vi möttes vid tekniska högskolan och där stod gamla bekanta som Marcus, Håkan och Roxen och Waagard. Ny bekantskap var fribo som också ska köra klassikern så vi hittade varann direkt. Vi drog ut till Bosön(och genom att Håkan har gps hittade vi på en gång..) Vilket härligt ställe. Massor med träningsmänniskor som rör sig där omkring, man blir träningssugen av hela atmosfären.


Marcus från BMGSanalys skulle förbättra vår löpning med hjälp av POSE metoden. Han tog ner oss på jorden direkt och sa typ att ingen av oss egentligen kunde springa rätt. Hehe, okey. Vi blev filmade i början, och sen på slutet och alla hade vi iallafall förbättrat oss. Så det var ju skönt. Det var intressant och vi fick göra massor av övningar som skulle leda oss framåt. Alla fick också personlig feedback så man vet vad man behöver jobba med.


Jäkla vilka löpare vi nu kommer att bli!


Snabbt drog vi vidare till NJOY i Täby där Madde och Kattis mötte oss. Jättekul att träffa Madde igen och att se vem Kattis är. Dom körde ett jättebra spinningpass med oss och som vanligt när Madde kör så höll Håkan på stupa, förra gången spydde han men så långt gick det inte den här gången. Men vi blev nog alla utpumpade, man vill ju ge järnet!


Sen drog vi vidare till Waagards fina hus där hans trevliga fru Annika hade fixat lite gott till oss. Väldigt trevligt! Och det visade sig att dom både hade gym, löpband och värsta cykelstudion. Jag förstår att dom håller sig i form. Annika ska för övrigt också börja skriva lite här för hon var ju värsta löpartjejen också. Kul!


Nu drog vi in till stan och hamnade på ett salsa ställe där vi åt god mat och dansade halva natten på både bord och bardiskar. Men just det där sista missade jag för jag åkte hem. Men de andra kommer nog berätta!


Tack för en mycket rolig och givande heldag alla!


 

 
Written 757 weeks ago
6061 757 weeks ago

HakanLarsson

Proppan: Haha, yes, det är hääärligt med mjölksyra. Om madde leder... :-)
Josefin: Riktigt skoj. Vi var väl, tja, typ 10-12 pers eller nått. Kom nästa ggn!
Kattwis: Hehe... Jah, nog tog man i liiite mer än vanligt. Du är riktigt bra instruktör!
Madde: Jah, du är ännu ung. Först fest, sen 30km. Tennis räkte för mig... :-)
Wagge: Hälsa frugan. Det var fantastiskt trevligt!! Detta får vi göra om!!!
35388 757 weeks ago

Marcus74

Håkan, dags för mig att fixa foot pad eller vad det heter så man kan mäta kadensen. Tur det inte var 180 i kadens per fot man skulle springa, haha
40681 757 weeks ago

infrva

Det där gummibandet såg intressant ut, hm. Jaha, då missade jag inte så mkt då. Får ta igen det nästa gång vi träffas. Kände att jag behövde komma hem i tid för det blev tidigt i morse. Var glad att jag kunde vara så pass länge ialla fall.