Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Rapport från Hässelbyloppet!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Blev lite mer inspirerad av att komma till tävlingsplatsen. Spanade efter Biscottini men förstod nästan att hon var sjuk, och det var hon, trist. Mycket folk, typ fyratusentrehundra startande. Som jag skrev tidigare är banan inte särskilt rolig, platt och man snurrar runt på cykelbanor men men vädret var hyfsat och det var fina löv på träden!


Har inte känt mig så pigg i benen och det beror ju krasst att jag inte har tränat riktigt bra. Men det var bara att köra på.


 Sprang i damer motionsklass, sprang in på plats 36 och i min grupp tror jag vi var 1050 st. Tiden var väl så där, 47,11 men jag är ändå rätt nöjd. Var trött när jag var i mål men genom att man "bara" sprungit en mil återhämtar man ju sig ganska snabbt.


Har precis kommit hem, blev utbjuden på middag av min kära sambo, skaldjur i alla former, helt underbart gott.


Ska snart gå och sova så jag får mina 7-8 timmar.

 
Written 761 weeks ago
6061 761 weeks ago

HakanLarsson

Hmmm... känner mig medskyldig. Både jag och Isola har sedan 2 veckor en riktigt besvärlig förkylning. Och så fick frugan ögoninflammation, så jag avrådde henne från att tävla. Hon kunde ju också ha fått viruset. Det är ju en sak att träna lite försiktigt om man är sjuk, men att ligga på max över 10km kan vara dåligt för hjärtmuskeln. Men ... hon var riktigt besviken att inte kunna starta... det var svårt att hålla humöret uppe...

Starkt sprunget förresten!!!
11184 761 weeks ago

biscottini

Vilken stark tid! Du är ju i finfin form, Infrva! Jag hade aldrig orkat hålla det tempot.

Mina ögon är rätt bra nu. Ska träna imorgon :-)
40681 761 weeks ago

infrva

Självklart ska man inte tävla när man har sånt i kroppen, rätt gjort. Vi får köra nästa år! Då tror jag att jag hänger med på halvmaran.