Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Nya löparskor!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag inhandlades nya skor, vad kul! Jag är väldigt sällan in till stan men nu när jag ändå skulle in till GIH så tog jag en sväng förbi Löplabbet. Förut pronerade jag men genom att jag nu "försöker" springa lite mer poselöpning är mitt steg numera ganska neutralt.


 Testade tre par men fastnade för Mizuno rider 13. Tyckte att jag fick en bra löpkänsla med dom skorna.Dom kändes ganska tunna på främre delen av sulan men det gjorde ju också att jag fick en bra löpkänsla. Blev förvånad när hon plockade fram ett par Karhu. Visste inte att dom var på marknaden igen. Det klingar skidor mest för min del. Men jag tror skon kan vara bra. Kändes ovan men springer man mer pose kan den nog passa.


 Ska faktiskt ta och skaffa ett par till. Jag har alltid bara haft ett par skor men det kan nog vara idé att ha två par. Jag springer mest på elljusspår eller grusväg men de tävlingar som jag brukar delta i är ju på asfalt oftast.


Självklart drog jag iväg en vända när jag kom hem för att testa dom och det kändes jättebra! Måste komma igång lite mer seriöst nu med löpningen. Har även gått upp ett kilo som jag måste bearbeta bort så det går lättare att springa. Jag lär tjäna nån minut på det va? Det blir lättare om jag skriver här vad jag ska göra, då får jag lite press på mig att skärpa till mig.


Jag har hållt på att kratta en hel del på gården. När jag sa det till min Stockholmskompis fattade hon inte vad jag menade. Här säger man tomten. Vad säger ni?


En kollega skulle lämna en grej och jag var inte hemma så jag sa att hon skulle ställa den på bron, och hon fattade inte vad det var! Här säger man trappan. Herregud, jag får nog börja ha med mig en tolk tror jag:)


Nu ska jag ta lite bruta och sen lägga mig! Bruta....?

 
Written 733 weeks ago
40681 733 weeks ago

infrva

Kör du äggdieten fortfarande?
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 733 weeks ago

Linda Granath

Här säger vi tomten om det är våran egen och gården om det är en gemensam gård, typ vid ett hyreshus. Trappan eller bron spelar ingen roll. Jag tror de äldre säger bron och de yngre säger trappan.

Visst måste ett kilo göra en minut ;-) Själv har jag trillat upp 3 kilo på sistone och skulle verkligen vilja bli av med dem igen. I går funderade jag t.o.m. på Håkans äggdiet, men slog det ur hågen ganska snabbt då jag inte har råd att missa någon träningsmängd. Jag behöver äta så att jag kan träna helt enkelt. Kanske att det skulle hjälpa mig att sluta äta godis, hm, måste ta tag i det.
40681 733 weeks ago

infrva

Funderade också som sagt på Håkans äggdiet men det verkar väldigt ensidigt, man kanske kör med nå pulver istället en måltid. Och detta godis, nu är det slut med det, helt klart! Man måste sockeravvänjas.