Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Ledigt ett par veckor!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja, det har jag nästan funderat på. Nu är jag lärare och då är det nästan bannlyst. Men just nu är det så fantastiskt väder och massor med snö och det går att både åka skidor och långfärdsskridskor. Jag är som ett barn vid godisdisken, vad ska jag välja?


Det blev långfärdsskridskor i helgen. Faktiskt både lördag och söndag. Nu har dom plogat upp isen här kring Järfälla. I lördags förmiddag lyste solen på förmiddagen och det kändes nästan som en religiös upplevelse. Det var bara helt fantastiskt fint! Efter eget pass åkte jag hem och fick med mig hela familjen på isen. Tog med oboy och mackor och hade det jättemysigt. Barnen åkte en vända.


I tidningen stod det att mer snö är att vänta och kallgrader, hoppas att det stämmer. Veckan som kommer får jag både onsdag och torsdag vara på skidor för då ska jag ha friluftsdagar. Även om det inte blir träningspass så får jag ändå vara ute och åka lite. Ska bli jättekul att mina elever ska få testa på att åka. Förra veckan var jag iväg med ettorna och dom var superduktiga. Jag fixade till som barnens vasalopp och dom fick riktiga medaljer som dom har haft om halsen hela veckan. Jättekul!


Min kompis ringde och ville gå på gymmet men just nu känns det väldigt avlägset när det är så fantastiska förutsättningar för aktiviteter ute i snön och på isen. Ni som kör löpträning, ta ett avbrott från löpningen och kör skidor,om ni har. 


Vilket OS vi får på längd och skidskyttesidan, kul att se från SM i Pité. Hur många medaljer tror ni?

 
Written 746 weeks ago
39858 746 weeks ago

Göran44

TA LEDIGT Livet är alldeles för kort för att man inte skall passa på att njuta av vissa saker. Jag skulle inte heller gå på Gym när man kan träna ute :-)
Hm jag har ju ingen TV så jag har inte förljt skidorna nå värst men jag hör ju att det går bra titt som tätt :-)
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 746 weeks ago

Linda Granath

Har du någon möjlighet så ta ledigt! Vi har tagit ledigt både sportlovet, som ska tillbringas i Lindvallen och påsklovet, som ska tillbringas i Vemdalen.

Visst är vinteridrott underbar när vädret är med oss. Det är bara att njuta!

Kul att du ordnar med barnens vasalopp. Min son ska åka skidor i skolan på fredag. Dotterns klass ska tyvärr inte åke, men de ska åka skridskor i ishallen i alla fall, det är ju alltid något.

Jag hoppas på många medaljer!!!!
40681 746 weeks ago

infrva

Göran: Du får åka och våldgästa nån som har tv när de roligaste sträckorna åks. Nova: Ja, fast i veckan är det nog svårt för jag har som sagt två friluftsdagar. Det är sånt man tänker men man gör det aldrig-tar ledigt alltså. Ska sticka iväg ikväll och åka på golfbanan.Gitsan: Ja, det var verkligen mycket folk ute. Vi funderar på att skaffa hund så jag hoppas det blir hundträning i framtiden för mig också.