Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Funderingar inför öppet spår

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har bara lyckats skrapa ihop trettio timmar skidtid i dec-feb (och då räknar jag faktiskt in långfärdsskridskor in i det) hittills och om en vecka ska jag åka öppet spår. Det känns lite och de här långpassen har jag knappt fått till nångång. Ska jag känna panik eller?


Ja, vad ska man göra? Det är bara att köra på ialla fall helt enkelt! Nu är sambon bortrest så det blir svårt att få till något i helgen. Har en svag känning i halsen och ska till naprapat i morgon, jo jo, det här låter ju bra...


Nä, det är inte så farligt. Konditionsmässigt känner jag mig stark och det ska bli en toppenkul upplevelse.


Jag har haft känning i armen ett par månader och därför sista tiden helt undvikit gymet och gympapass, för det är där jag har känt det mest. Men sen använder jag ju mina armar i jobbet på olika sätt som är oundvikligt. Jag känner absolut inget när jag åker skidor men när jag lyfter armen rakt ut åt sidan blir jag svag, likadant dra på sig jackan, känns som om det ilar till, nästan som om man har slagit i nerven. Nån expert? Känns som om det kommer från axeln. hoppas få hjälp i morgon.


Tänkte fixa skidorna och parafinera till dom. Är lite slarvig på det där, det tar ju lite tid.


Tänkte passa på att ha en liten tjejmiddag på lördag när gubben är borta. Har ni ngt bra middagsförslag kanske, eller nån smarrig efterrätt? Ni vet när det är tjejmiddag måste man ju bara ha efterrätt!


Känns lite segt på morgonen när man "måste" vara uppe sent och se alla spännande skidtävlingar. Fantastiskt roligt för Anja(och att hon ens kom till start!) med en bronsmedalj, det var hon verkligen värd! Nu är det Storumansexpressen på TV som jag nu "måste" se.

 
Written 744 weeks ago