Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Fina pumlor?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag blev det långfärdsskridskor på Edsviken. Bra temperatur på ett par minusgrader. Åkte med en kompis så det blev mkt snack men vi blev svettiga i pannan också. Det var mkt folk men ändå inte trångt på nåt sätt.


Kom på att jag ska åka Krogrännet och då måste jag ju ha några mil i benen. Tydligen så får man gå en del mellan sjöarna man åker på, men det ska bli kul. Vi blir tre tjejer och det blir nog bara mer en social grej, om nu inte tävlingsdjävulen kommer i en ...


Har inte sprungit på ett tag, nu när det är snö blir det skidor. I morgon blir det en utedag. Sonens kompis ringde och ville åka skidor med oss så jag åker med ungarna först till golfbanan och sen blir det Edsviken igen fast då tar jag med barnen och fikaryggsäcken. Man vill ju självklart att barnen ska få komma ut men man får ju inte själv direkt nån träning. Frisk luft självklart och jätteroligt att göra såna här saker men just egna träningen blir lidande. Man har ju inte så många timmar för egen del när man har familj. På kvällen kanske jag hinner med ett pannlampspass.


Men man vill ju gärna ge det braiga till sina barn som man fick i sin uppväxt. På mig har det gett effekt så jag hoppas att mina barn tar med sig lite i bagaget.


Nu ett tips. Gå in på youtube och sök på Ford Kalix, ska ni få höra en riktigt serviceminded person i en telefonsvarare. Mkt roligt!


Jag som är från norrland lägger ju till mycket o före mina ord. Ostädat, oätit osv. Finns en del andra ord som ingen förstår bla ordet pumla.


Vet ni vad PUMLA är?

 
Written 748 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 748 weeks ago

Linda Granath

Man måste prioritera barnen ibland, eller ganska ofta faktiskt. Jag har samma dilema här hemma. Oftast gör vi så att hela familjen åker ut tillsammans, sedan kör man och barn hem och jag kör ett tag till. På så vis får alla det de vill ha.
Tar jag bara med mig äldsta dottern (11år) till spåret så kör hon själv. Det är perfekt.
40681 748 weeks ago

infrva

Jo, med den äldre går det ju alltid bättre. Livspusslets dilemmor men så härligt med barn!
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 748 weeks ago

Linda Granath

Visst är det underbart med barn!!!!!!