Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

December är ofta fullbokad, det är

AddthisShare   FeedRSS feed  

glöggmingel, lucia, avslutningar på barnens aktiviteter, julfester, det ska handlas julklappar och bakas och fixas. Och så ska man hinna träna såklart. Hur ska nu detta gå tänkte jag när jag såg min almanacka som är fullklottrad?!


Träna måste jag ju hinna med när nu vasaloppet närmar sig men samtidigt  kan jag ju inte avstå från "allt". Ni har säkert likadant och många brukar tänka att nä, jag skiter i det här och börjar träna sen efter jul, men håll i! Gör som jag och kör kortare pass. Bättre ett kort pass än inget alls får jag nu resonera. Medan jansons frestelsen blev klar i ugnen hann jag med trettio minuters löpning.


Vi måste peppa varandra nu för många verkar ha det tungt med förkylningar och sånt. Ni är jätteduktiga och försök hinna med lite träning.


Har nu bokat resa upp till norrland. Vi åker bort några dagar och då blir det längdskidor för hela slanten. I år ska min sexåring äntligen få i julklapp riktiga längdskidor med skidskor. Hon har länge velat ha skidor som man vallar. Förra året när vi åkte: mamma, jag är Charlotte Kalla och du är den där finska tjejen som stod som still i backen och jag bara flyger förbi dig, det blir bra va?! Ok, det blir bra, gumman! Vi får se vem hon vill vara i år, finns några fler duktiga att välja på i år, roligt. Ser framemot att bänka mig framför OS.


Träna på nu och njut och ni som har snö, ni vet inte hur bra ni har det!!


 

 
Written 753 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 753 weeks ago

Linda Granath

Mycket kloka ord i ditt inlägg!

Vad kul att sticka upp till norrland och åk skidor. Mina barn fick också sina första "riktiga" skidor när de var 6år. Det var lite tidigt för dem. Det funkar bra när det är kallt och riktig vinter, så att man kan köra på burkvalla. Men här nere i småland kör vi mer än hälften av passen på klister och det är de tycärr lite små för. men din tjej fixar säkert det här. Hon kommer i alla fall få en aha upplevelse vad gäller glidet. Vallningsfria och vanliga går inte att jämföra på samma dag vad gäller det.
40681 753 weeks ago

infrva

Det är därför vi ofta sticker till fjällen vid sportlovet, det är lite kallare men mycket bättre skidföre, det är bara att köra blått( om man nu är mest ute efter det, en del vill ju sitta i backen å njuta av solen å då är det nog bättre vid påsk).