Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Boende under öppet spår skulle jag behöva

AddthisShare   FeedRSS feed  

från lördag till söndag. Är det någon som har nåt tips? Tänkte kolla upp här innan jag börjar kolla runt.


Det har varit ett bra vinterlov men lite för kallt. Mina planerade långpass frös inne i Lulé. Ja, vad ska man göra. Som kallast blev det -32,4. Lite tungt att andas när man var ute på promenad så nå större ansträngningar gick inte just då.


Tillbaka i Sthlm får jag nu träna mer. Tänkte dra iväg ikväll men då får mannen i huset magsjuka så då fick jag ta "allt det där andra". Kul att vara tillbaka på jobbet och komma in i lite vardagsrutiner. Håller som bäst på att städa bort lite jul.


I morgon får det istället bli att nöta spåret på viksjö golfbana. Men jag känner mig grymt sugen på att skejta, måste nog investera i ett par skeitingskidor. Har faktiskt inga egna, när jag är uppe i Lule´brukar jag ha brorsans gamla. Man har alltid fått ha hans gamla avlagda...men iof är det oftast bra kvalité när han har haft kontrakt på olika skidmärken och då plockas det ut lite bättre skidor än dom man köper i affären. Det kan variera ganska mkt.


Ska förresten köra ett långfärdsskridskolopp, några bra tips på upplogade sjöar. Sollentuna va? Jag vet inte om det är gjort här kring görveln.


Som vanligt är det trångt när man ska köra ngt pass på friskis i januari. Alla nyårslöften som ska infrias men det brukar tunna ut på några veckor.

 
Written 748 weeks ago
36112 748 weeks ago

fribo

hej!!

Jag håller också på att kolla boende, vi är tre tjejer som ska åka upp ihop som inte har fixat ngt ännu - så om du hittar ngt större och vill dela så hör av dig! Kanske kan samåka också? Har heller inte kollat på detta ännu men börjar ju bli hög tid... Vet inte om VL erbjuder typ sovsalsboende, det gör ju vättern och lidingö, sedan vet jag inte hur mkt man kommer sova där men det kanske man inte gör oavsett pga alla fjärilarna i magen.. =)

Visst är det härligt med snön! Jag har kört lite i Ågesta sista veckan som har fina spår både på golfbanan och i skogen =)

//Frida

40681 748 weeks ago

infrva

Jag vet att dom har sovsalsboende men vet också att på blocket kan man hitta boende. Det blir säkert billigare om vi är flera. Jag hakar gärna på er. Så här borde alla vintrar vara härnere.underbart!
36112 747 weeks ago

fribo

vi håller på att kolla - hör av mig om vi hittar ngt bra!!

Höres!

Hoppas det blev lite skidor idag, jag körde 18km på ågestas fina golfbanespår.

//Frida