Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Åh, var det du?! Den brännskadade foten, den var

AddthisShare   FeedRSS feed  

jätteäcklig!! Ja, lite mer uppmuntrad kan man ju bli. Jag hade besök av en pingistränare idag som hade lektion med mina elever och hon var även en snart klar student på GIH,( min gamla skola).


När jag var med GIH på den obligatoriska fjällutbildningen, var vi ute på en tredagarstur men övernattning i bivack, men vi sov även i stuga. Nu hände det olyckligtivs att jag fick en panna med hett vatten över min lilla fot. Jag hade bara yllestrumpor på mig, fast jag direkt stoppade foten i en hink med vatten som just bars in blev det ändå andragradens brännskada.


En av lärarna dokumenterade det mesta på turen och såklart även detta. Jag kommer ihåg hur hon gastade nästan glädjefullt "att det här blir jättebra undervisningsmaterial"och filmade när jag såg min fot förändras till en jättestor blåsa. Tur som var kom två lappar förbi som kunde plocka upp mig på sin skoter och tog mig till sjukstugan. Jag fick ju tyvärr åka hem efter detta och ligga några dagar och ha j-gt ont.


Det här används nu i undervisningen, som ett skräckexempel, i utbildningen. Pingistränaren tyckte det här var helfestligt att det var jag och skulle genast informera andra i klassen att hon hade träffat "den äckliga foten". Ja, vad ska man säga, det hade ju varit roligt att bli "omtalad" för ngt annat. Ska kanske begära ersättning från GIH när dom använder min fot...

 
Written 763 weeks ago
29740 763 weeks ago

Tjerneng

stackars fossing..... men den fick ju bli kändis!
Måste varit ett intressant fot-o
39858 763 weeks ago

Göran44

Hur då äcklig? Vilken jävla idiotkommentar! fast lilla nupan har väl aldrig bränt sig så vad kan man begära =/