Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Anmäld och fixad!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag var jag effektiv. Både skidor och skridskor, hann med att fixa till frisyren och har även hunnit med att vara social och trevlig. Det var väldigt hårt i spåren så det blev mycket staka-men det är ju bra träning för mina svaga armar.


Har nu anmält mig både till vasaloppet-öppet spår och även krogrännet. Det är ett skridskorace som går från Vallentuna och typ mot Sollentuna, jag har inte så bra koll, jag anmälde mig i ren glädjeyra att jag äntligen får med mig nån av mina vänner . Det var hon som föreslog det så jag anmälde mig snabbt som attan så hon inte hann ångra sig. Jag tror loppet är på tre mil. Låter lagomt. Någon mer som ska delta?


Har åkt en del skidor med mina barn. Min sexåring fick ett par "riktiga" längdskidor med skidpjäxor. Det är ju lite skillnad att åka på lite smalare skidor, hon var lyrisk när hon öppnade paketet. Känns bra!


Om man ska sammanfatta året som gått. Mycket tufft pga sjukdom i familjen-men samtidigt kan det också stärka och göra familjen ännu mer ihop. Träningsmässigt- ändå ganska bra efter möjligheterna. Tävlingsmässigt- lite skralt. Har bara sprungit tre lopp i år, får bättra mig till nästa säsong. Shapelinkmässigt- jättekul! Mkt inspiration och vi har haft jätteroliga shapelinkträffar, häng med vid nästa träff du som inte var med!


Gott nytt år alla! Och se framåt och se positivt allt blir så mkt roligare då!

 
Written 750 weeks ago
40681 750 weeks ago

infrva

klokt att åka upp om du har möjlighet. Konditionsmässigt tror jag absolut du klarar det, men man ju ha några mil i benen. För mig har det inte blivit några långpass, bara kring en timme, hoppas på att kunna köra lite längre pass när jag åker upp till Lul´e.
7073 750 weeks ago

kattiws

Kul att du satsar hårt - mycket inspirerande! Gott nytt år till dig också, hoppas det blir fler träffar 2010 :-)
40681 750 weeks ago

infrva

Gott nytt år och det är klart det blir fler träffar!