Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture?width
  • Pages

  • No pages

Hillar Link Blog

ManLas Hillar, 40year , Växjö, Sweden

Tillbaka till formen

Träninglusta, jobb och pengar

AddthisShare   FeedRSS feed  

Att sätta på ett plåster över fingertoppen var inte det smartaste man kunde göra precis innan man skulle skriva ett inlägg här. Det är nästan symboliskt över hur min vecka har varit. Alla mina lösningar har lett till problem!


Jag har varit sjuk nästan 14 dagar nu där hosta och halsont är de värsta bovarna. Det har givetvis hållt mig borta från gymmet o det känns, både mentalt och fysiskt. Lusten att begrava känslor långt under de fria vikterna och kettlebellsen är stor nu! Men jag borde komma igång nästa vecka igen.. Annars går jag i bitar!


Har varit jobbigt hemma senaste tiden också. Mycket jidder i förhållandet som bottnar i det ekonomiska främst. Önskar så många gånger att pengar inte fanns. Att man inte behövde skiten. Men det verkar ändå kunna lösa sig. Det är lite lättare att andas nu än för ett par veckor sedan. Bara kriga för att få det att funka nu! Det är ju det man vill.


Detta har då lett till att huvudet har varit i snurr o det har påverkat jobbet också. Har haft svårt o koncentrera mig på det jag ska göra o lett till lite misstag. Inga stora men ändå sådana man inte borde göra. Där vill man också revanschera sig.


Kort o gott har senaste tiden varit skit! Men bara att hålla huvudet högt o köra vidare. Har lagt upp en träningsperiod som sträcker sig på 7+7 månader nu. Men så kass form jag är fysiskt så kanske jag får dubbla den. Beror helt på vad det blir för träning i höst. Går jag på brottningen på riktigt igen så blir det bara 7+7. Har varit i kontakt med dom nu men får se om det blir av ens. Hade gjort så mycket för mig som människa om man fått chansen o köra på riktigt igen. Bara att hålla tummarna!



Lev väl!

 

Attached images

21e20957b7a4690de115f940b2b58108
 
Written 724 weeks ago
72024 724 weeks ago

Infen

Det verkar vara en folksjukdom det där, jag har precis själv tagit mig upp från långvariga sjukdomar/skador som påverkade träningen och ett struligt förhållande som påverkade allt annat :/
Men allting ordnar sig i slutändan hur långt det en kan verka vara dit.
Gammal brottare? nice jag höll på med det när jag var yngre och har den att tacka för allt när det gäller mina fysiska förmågor på äldre dagar.
Håll huvudet högt och lycka till!