Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture?width
  • Pages

  • No pages

Hillar Link Blog

ManLas Hillar, 40year , Växjö, Sweden

Tillbaka till formen

Sol och positiva besked!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Fy fan vilken skön dag!


Inledde dagen att ta en kort promenad med hundarna och sedan in och styra upp frukost till mig själv och sonen. Satt faktiskt och löste melodikrysset för första gången (PRO-poäng) under frukosten och jag o en god vän lyckades lösa hela tillsammans. Mycket stolt ögonblick för mig personligen. ;)


Sedan bar det av till stranden som bara ligger 2-300 meter bort för att njuta av sommarens varmaste dag. Vi låg inte så länge då vi var tvugna att gå hem o laga lunch. Pannkakor (feta o fina) stod på menyn. Fick i mig 2 st i värmen ändå. Efter lunchen drog vi till stranden igen och där låg vi ett par timmar innan det var dags att se på fotbolls-vm på burken. Slutade dock med att jag följde den från balkongen då det knappt går att vara inomhus idag. Spanien lyckades vinna till slut o det värmer inombords av att se dom gå vidare i turneringen! España en el curazòn!!


Fick besked från brottningen idag att träningen kommer dra igång v.34/35. Kommer styra min styrketräning själv och teknikpassen är planerade till 3 st i veckan till o börja med. Lär landa på 5-6 pass i veckan under hösten. Fy fan va skönt!! Är grymt taggad o vill bara ut o springa av glädjen av att man ska börja köra igen.. Dock är lugnorna inte helt okej än.. Men det släpper, vilken dag som helst nu! ;)


Lev gott alla! Nu ska jag mysa framför  massa kampsport på Tv4sport hela natten och morgonen!


 

 

Attached images

A476f3ead46f142e6df1d49fd2bf0e6f
 
Written 724 weeks ago