Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture?width
  • Pages

  • No pages

Hillar Link Blog

ManLas Hillar, 40year , Växjö, Sweden

Tillbaka till formen

Jobb, gym och jobb!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Arbetsveckan tar inte slut, bara att inse fakta. Helgen är omplanerad till att jobba och första lediga dagen som hägrar är lördag, nästa vecka. Det är bara att försöka att inte tänka på det och köra på. Jag tror inte man kan göra annat om man vill ha huvudet med sig på den resan! Har dock fullt upp med att tänka på annat ändå. Hugget som stucket..


Idag blev det lite gym mellan jobben, vilket var en ren flyt att jag hann. Men så länge man hinner så spelar det ingen roll hur! Jag ska sova i Växjö idag, rättare sagt på jobbet. Sen är det ut i ottan och jobb ända till midnatt som gäller. Hinner ev. med gym mellan jobben i morgon också. Gillar inte att sova på jobbet, hade hellre legat i sängen hemma. Där ligger ju faktiskt någon speciell brevid en också, det hoppas jag verkligen inte att det gör på soffan nere på jobbet. Dela soffa med en annan kommunalare vägrar jag göra :)

Kan passa på att rekomendera er alla att se Novellfilmen "I rymden finns inga känslor". Bra!


Näe, sov gott ni andra dödliga. Vi odödliga krigar på ett par timmar till!


                                                                                                 

 

Attached images

76cd5c1479cd0bb9837d8decfb008c81
 
Written 722 weeks ago
49441 722 weeks ago

peakXp

Eh.. 12 dar i sträck?... sova på en soffa på jobbet? Om du jobbar kommunalt vet du att du har kollektivavtal va? Och dessutom säger lagen att du inte får jobba så där många dagar i sträck, kan bli dyra böter för din arbetsgivare.
Picture?wid 722 weeks ago

Hillar

peakxp: Lagen känner jag till. Det rör sig om olika arbetsgivare och på de enskilda arbetena uppfyller jag inte kvoten. :)

Klart, ekonomin påverkar en hela tiden. Sedan är det semestertider och man får ställa upp och fylla de luckor som uppstår pga semestertider osv. Valet gör man sjäv!
49441 722 weeks ago

peakXp

Att det rör sig om olika arbetsgivare spelar egentligen ingen roll, men i praktiken sätter det ju lagen ur spel då det är omöjligt för dina olika arbetsgivare att kontrollera hur mycket du jobbar vid sida´n av, Men då är det åtminstone självförvållat.