Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture?width
  • Pages

  • No pages

Hillar Link Blog

ManLas Hillar, 40year , Växjö, Sweden

Tillbaka till formen

Fredag och start på ny träningsperiod!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Fredag och solen skiner ute. 28 grader sist jag kollade och det börjar bli eftermiddag. Jag hann med att cykla förbi stranden på väg hem från jobbet. Synd på att snorungar som trängs vid bryggan bara. Ruskigt skönt att ha hela helgen framför sig nu och veta att man inte har några måsten alls! Kanske blir att träna ett pass "om det faller på". Tänker INTE planera någonting förutom avslutningen av fotbolls-vm :)


Veckan som gått har varit jobbig. Nästan 65 arbetade timmar denna veckan gör att kroppen känns mör. Det är därför som helgen ska avnjutas ordentligt ;) Veckan som kommer borde inte bli lika intensiv vilket kanske ger lite mer tid åt flickvännen, hundarna och träningen.


Då jag ändå har två jobb där jag är relativt ensam ganska mycket så har jag haft tid att tänka mycket på min träning som jag velat ta tag i ordentligt igen. Tänkandet har resulterat i två planerade träningsperioder. Den första perioden ska jag fokusera på min "hårdhet" i kroppen vilket innebär mycket styrketräning och mindre kondition. Jag kommer lägga konditionsträning en dag av sex, men det kommer öka under nästa träningsperiod då jag ska lägga krutet på att definera kroppen. De första två rundorna kommer ta tio månader ungefär, dock så är jag säker på att det inte kommer att räcka med tio månader för att bli nöjd utan kanske jag kanske får köra en omgång till där man halverar "bulk-periodern" och "deff-perioden". Det återstår att se. Jag kommer försöka bli av med sötsuget vilket är svårt, men kommer göra ett bra försök!


Näe, nu vill jag slappna av o ska göra så också!


Hej!


 

 

Attached images

97bc6e81b1b58c1a963692eaa1478f86 0471243f69b64290ba9490dba2c80ecb
 
Written 723 weeks ago