Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture?width
  • Pages

  • No pages

Hillar Link Blog

ManLas Hillar, 40year , Växjö, Sweden

Tillbaka till formen

Fotsvett, bio och hemlängtan

AddthisShare   FeedRSS feed  

Sätter mig på kontoret och slappnar av. Räknar minuterna jag har över, får det bara till fem. Skyndar mig in här på shapelink och börjar skriva ett blogginlägg. Passar på att dra av mig de svarta skinnskorna och till mitt stora missnöje så känner jag en ovanlig doft. Fotsvett! Det är inget ovanligt och inget man ska skämmas över men det är inget jag drabbas av ofta. Men det har varit en lång dag och det slår mig att det är samma strumpor som jag tränade i innan. Aha.. jag hann ju inte duscha och byta om efter träningen.. Där har vi problemet! Vad ska man göra? Bara att dra på mungiporna och le. Man kommer längre då! :) Det blev ett bra ryggpass och 30 min cykel. Jag är nöjd och det känns i rygg och lår att jag tränat, men det är väl det som är meningen?


Inatt efter jobbet ska jag hem till min säng och familjen. Sonen kommer hem till oss ikväll och jag ska få träffa han ett i ett par timmar i morgon innan jobbet. Får hoppas det blir fint väder så vi kan hitta på något utomhus. Vi har inte setts på 14 dagar nu.

Sitter på filmstaden förresten. Dagens andra föreställning har precis rullat igång. Vi har premiär på Knight and day med Tom Cruise och Cameron Diaz idag. Jag är ansvarig för maskinrummet idag vilket kan vara lite pirrigt vid premiärer. Men jag har lyckats hålla koncentrationen trotts att jag känner mig sliten. Fick ett bakslag ekonomiskt idag vilket påverkade mig enormt och innan jag kom hit så kände jag mig nästan på bristningsgränsen. Det får fan vara bra med bakslag nu! När ska man ge upp? När ska realismen ta över en o göra att man kommer till insikt o fattar att man inte har kapaciteten att klara av det problem som dykt upp? Många suckar och negativa tankar surrar omkring men jag tänker fan inte ge upp när jag ändå kommit en så grymt bra bit på vägen och det kan jag tacka min flickvän Marina för. Hur tacklar NI problem mentalt som påverkar hela era liv och eran familj?


Ha en grymt bra kväll alla!


                                                                                      

 

Attached images

E376b4c57b0265db300768ca05853c51
 
Written 722 weeks ago