Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture?width
  • Pages

  • No pages

Hillar Link Blog

ManLas Hillar, 40year , Växjö, Sweden

Tillbaka till formen

Crossfitpass och kettlebell-workshop!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Snart midnatt. Jag kickar av mig skorna och sjunker ner så långt det går i kontorstolen på jobbet. jag försöker få grepp om hur den här dagen har varit. Är nästan för trött för att tänka. Har hunnit med en hel del idag känns det som. Jag började dagen med att lämna min mammas bil i Alvesta. Sedan åkte jag och flickvännen ut till hästarna och gjorde iordning. Mocka skit kl 9 på morgonen kan vara rätt skönt ibland. Sedan åkte vi hem och fixade lite käk innan det var dags för mig att bege mig till gymmet. Efter gymmet blev det jobb och ja, här sitter jag nu. Bussen går hem kl 06:00 i morgon bittia. Segt att vänta när man längtar hem..


Idag på gymmet så blev det ett crossfit pass och mage efter det. "Helton" hette det crossfitpass jag körde. "Helton" är tre ronder på tid varav en rond består av att springa 800 meter, 30 st Hantelsquats med axelpress (20 kg) och 30 burpees. Jag får mina pass från http://www.crossfit.com. Jag följer inte "dagens träning" som presenteras där slaviskt utan jag plockar godbitar som jag blandar med min egna träning. Jag läste dock fel när det gällde antalet Hantelsquats med axelpress. Jag läste det som 50 st istället för 30 st. Mina ben känns ganska möra och jag ber till någon högre makt att jag slipper träningsvärken i baksida lår i morgon. Skyll dig själv säger nog han där uppe isf. Lär dig läsa :) Jag klarade iaf hela kalaset på 38 min och 43 sekunder vilket måste ses som ganska godkänt. Min sista runda var också min snabbaste!

Ni som inte vet vad crossfit är så är det en en träningsmetod med ursprung i USA och är grundad av den före detta gymnasten Greg Glassman. Det är en kombination av styrke och konditionsträning med stor variation. Allt för att göra utövaren till en så mångsidig atlet som möjligt. Många kampsportare, poliser, militärer osv använder sig av crossfit i den dagliga träningen. Det tävlas numera också i Crossfit vilket blir mer och mer populärt.


I helgen ska jag bege mig på workshop och det är Växjöföretaget http://www.jernsida.se/ som ska hålla en kettlebell-workshop nere på klubben. Jag älskar den typen av träning så jag kommer ha grym nytta av kursen. Jag ska försöka få en plats på hans 6-8 veckor långa utbildning han kommer hålla för oss Titaner också. Vore guld värt!


Till sist.. Ett youtube klipp av en mästare. Fredrik Lindström! Ta er tid att lyssna, det är sjukt bra :)


 


 

Attached images

Be073418e719522ec6631b9d75571c68
 
Written 714 weeks ago
75264 714 weeks ago

melldorwin

DU är grym las! Kör så det ryker!