Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 48year

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

79 dagar kvar...

AddthisShare   FeedRSS feed  
Bara 79 dagar kvar till Stockholm Maraton…

Jösses så tungt det gick på milrundan igår. Jag stapplade fram. Mina timmerstockar till ben gillar inte alls den monotona löpträningen. Men, men, det är bara att kämpa på. 86,7 kg, dvs -3,3 kg, visade vågen i morse. Alltid något. :-/

//Håkke
 
Written 946 weeks ago
6061 1274 weeks ago

HakanLarsson

Hej! Tack för uppmuntran!! Vilken tid jag satsar på? Bra fråga. Med tanke på hur det känns just nu, ska jag vara glad om jag överlever. Jag har grym respekt för maror: Förra gången jag sprang en mara (sista stafettsträckan på Vindelälvsloppet 1999), gick jag på tok för hårt mellan 15-25km. Dessutom krånglade magen så jag fick inte i mig tillräckligt med vätska. Jag minns inte mycket av den sista milen, förutom att jag frös så jag huttrade trots att solen gassade. Farsan ville plocka av mig, men killen som assisterade mig från cykeln (Magnus Hägglöf) svarade glatt: "Nej, nej. Han är ju ännu kontaktbar!" Nåja. Nu är det alltså dags igen. Och frågan är: Vilken tid? Mitt svar är: Jag hoppas att jag överlever.
7332 1274 weeks ago

golfkul

Hallå Håkan!
Inte roligt när benen känns som timmerstockar men det blir skönare nästa gång. Har själv upplevt det i dag.Gorde första varvet på maran i tisdags och det var så jäkla tungt o moddigt fick lov att gå flera gånger. Men så har man just kommit hem från en sån där runda som man längtat efter hela jäkla vintern. Sol hyffsat torra vägar fåglar som hejar på en hela tiden benen sprang av sig själva i dag jag bara hängde med. milen på 44 min och inte trött. Så Håkan ta vara på dina stockar i morgon så kommer det att gå både fort o lätt. Fråga Vad har du tänkt dig för tid på maran?
Jerry.