Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
20409
  • Pages

  • No pages

emmelie Link Blog

KvinnaEmmelie Jonsson, 40year , Helsingborg, Sweden

emmelie's Blog

Spinningskor?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Var på en timme spinning ikväll. Länge sen jag körde ett så långt pass. Mkt mkt jobbigt, men skönt att få svettas ut ordentligt.


Då till min fundering.. När jag stod upp, vilket var ofta i detta passet, blev jag öm under fötterna, där jag stod på pedalen. Har aldrig testat spinningskor, men kan det vara en hjälp som gör att man får ut mer av passet, och framför allt, att man inte får ont under fötterna. Använde nu mina asicsskor som jag köpte då jag spelade volleyboll.


Har tänkt att köra spinning iaf en gång i veckan, ska få in det i min konditionsträning nu till göteborgsvarvet. Är det för få pass för att köpa ett par spinningskor till?? Och vad bör man kolla efter? Ska man köpa det billigaste som passar eller är det som med löparskor, att pris ger kvalitet??


Tacksam för tips

 
Written 740 weeks ago
7137 740 weeks ago

Madde J

Unna dig ett par riktigt sköna, de har i princip livslång hållbarhet, om de inte börjar lukta apa då... :)
20409 740 weeks ago

emmelie

tack för tipsen!
28832 740 weeks ago

HildaRalsmark

jag har också spinningskor. Märke Shimano.

http://cykelcity.jetshop.se/pub_images/large/wf-21_1581.jpg

Jag är mycket nöjd. Det känns bättre när jag spinner men framförallt känns det som att jag undviker att slita på mina andra träningsskor. Som Madde skriver så kommer de ju hålla forever så det känns inte som en jättetung investering i långa loppet. Dessutom känner man ju sig proffsigare också när man "klickar" i dem =).