Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
20409
  • Pages

  • No pages

emmelie Link Blog

KvinnaEmmelie Jonsson, 40year , Helsingborg, Sweden

emmelie's Blog

Nyårsafton avklarad

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nyårsafton förflöt i ett lugnt och behagligt tempo. Pojkvännen och jag fixade en trerättersmiddag hemma. Och eftersom han behöver åka tillbax ner till Helsingborg redan idag på em, blev det enbart ett glas vin. Känns underbart idag då man mötte grannarna som fullkomligt stank av alkohol nu på morgonen! :)


Dock blev efterrätten lite rinnande.. Svårt när man ska behöva göra om recept till mjölkfritt. Visprädde i soyaprodukter har jag enbart hittat i sprutgrädde, vilket gjorde att det blev lite för mkt av de o lite för lite stelnande.. Jah jah.


Det lilla gymmet på orten har idag dessvärre stängt. Istället får det bli en långromenad men hunden. Skönt nu när det istället för -16 grader "bara är -8 istället. :) Kanske orkar ta mig ner en sväng till jobbet och köra lite träning där sen. Dessvärre medför inte jobbgymet någon större motivation.


Har även det nya året tänkt att börja komma igång med Crossfit lite smått. Men det finns så mkt roligt jag vill testa på, och istället för att ta det jag hinner med brukar det ofta bli mindre än vad jag tänkt.. Ska försöka undvika den fällan oxå. :D

 
Written 748 weeks ago
11481 748 weeks ago

verlon

Det är stor skillnad på minsgrader och minusgrader. Här är det också¨runt -8 och det är helt okej.
35388 748 weeks ago

Marcus74

Behövde det verkligen vara mjölkfritt, du menar inte laktosfritt? Finns annars laktosfri vispgrädde

Känns som en otrolig skillnad nu när det bara är under -10 i stället för -16. Det känsn inte alls lika kallt.
20409 748 weeks ago

emmelie

ja det är ju dessvärre mjölkproteinet allergin gällde, och inte mjölksyran.. men god va den iaf. och skam den som ger sig.. får ta o pröva receptet igen.. hallonpanacotta, receptet taget från tasteline.