Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

cicci2 Link Blog

Kvinna40year , Härnösand, Sweden

cicci2's Blog

Vilse i pannkakan 25 km

AddthisShare   FeedRSS feed  

Clock 2h 49 min   Termo Normal   Map 25.00 km   Arrow_right 8.88 km/h Arrow_right 6 min 45 sec/km   Heart 160   Fam_calories 2043 kcal  


JAG HADE SETT ut en runda på cirka 22 km att springa idag. Kom in i skogen, skogsbilsvägen tillika skoterled delade sig kors och tvärs och dessutom hade de börjat med avverkning där så jag tror de tom. dragit en ny grusväg som inte var med på kartan. Hur som haver sprang jag på, sprang fel åt höger en gång, kom till en gigantiskt barkhög, vände om (säkert 1.5 km extra). Fortsatte och valde en annan väg, kom ut på en myr, trampade ner mig och blev totalt dyngsur om fötterna. *Kloff kloff* springa, springa, *tjask tjask* vattnet bara flödade ur skorna. Kallt som f-n!


EFTER ETT TAG kom jag dock ut på vägen jag tänkt mig fast en bit längre bort (säkert nån km extra). Tur jag hade med mig mycket energi i form av sportdryck. Tänkte onda tankar om att avanmäla mig från Sthlm marathon och förbannade mig över att jag valt denna runda som jag inte kände till riktigt. Kartan var inte som verkligheten ...


TÄNKTE ÄVEN PÅ Elofsson som brukade springa i djupsnö och andra som springer på leriga åkrar för att det är så f-cking jobbigt. Det var det även för mig att plumsa ut på en myr, i surhål och i en del djupsnö. Hur långt det blev är jag itne säker på men kanske runt 2,5 mil. Var sjukt nöjd då jag kom hem igen ... och Maxim är kompis med min mage, inga problem alls! Luktar Gin och tonic tyckte familjen ... ja som jag snurrade på idag så kanske det var det, ha ha!


 

 
Written 787 weeks ago
11700 787 weeks ago

cicci2

Ja, i efterhand känns det ju bättre än just då ... då man irrade omkring!
Det var trist Waagard men som sagt, ett hyffsat träningspass.
39858 786 weeks ago

Göran44

Ja men vi får också extra pace av alla isbjörnarna som springer runt i skogen sen har vi ju mycket högre syrehalt i luften eftersom vi har väldigt lite SUV bilar / capita i jämförelse med 08:orna (de flesta norrlänningar kan köra bil & behöver inte 4 WD för att ta sig fram i stan)
11700 786 weeks ago

cicci2

Ha ha så sant =)