Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

cicci2 Link Blog

Kvinna40year , Härnösand, Sweden

cicci2's Blog

ONT I FOTEN! PANIC!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Tid: 43 min 31 sec   
Bana: 7.60 km  
Hastighet: 10.48 km/h 
Kilometertid: 5 min 43 sec/km  
Snittpuls/Maxpuls: 158 / 169  
Förbränning: 521 kcal  


SPRANG EN RUNDA ikväll, kändes bra, i 20 minuter tills vänster foten började göra ont. Inte läge för sånt tjaffs nu direkt med 11 dagar kvar till maran. Hoppas det inte blir nån mer smärta, gjorde ont vid varje fotisättning, på innersidan av foten. Skit!


KILLEN SÄGER ATT jag ska vila till maran nu, det vill jag inte göra! Absolut inte, vill träna de få pass som är kvar. Rädd att formen går åt h-vete annars! Tror det är 4 eller 5 pass kvar på Szalkais schema inför marathon ... ja ja, bara vänta å se vad som händer med foten. Kanske försvinner också! Får hoppas på det bästa =)

 
Written 782 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 782 weeks ago

Linda Granath

Jag håller tummarna för dig!
6061 782 weeks ago

HakanLarsson

Det är alltid just innan en tävling (2v) att risken är som störst att man skadar sig. Det gjorde jag inför förra kalmar. Och så är man stressad över sakdan osv osv. Jag tycker att du ska vila från löpning tills du känner dig bra. Men naturligvis ska du springa själva maran. Det klarar man även om man är skadad.

Däremot tycker jag inte att du ska vila helt. Även om all träning är bortgjord, så bör du underhållsträna lite på ex. en cykel. Det är bra för att hålla igång den lokala syreupptagninsförmågan (den minskar annars rätt snabbt).

Men som sagt, det kommer att gå kanonbra. Allt räning är som sagt redan bortgjord. Nu kan du inte påverka utfallet mer. Se bara till att inte anstränga skadan i onödan.

Ev. springer jag också. Kan köpa en kompis startnummer. Har inte riktigt bestämt mig. Är ju rätt otränad. Men kanske.
11700 782 weeks ago

cicci2

Ja Håkan det är säkert sant att man skadar sig mest och lättast då det är så kort tid kvar ... sen när man väl springer så kan det ju gå över efter ett tag också. Kroppen är ju rätt finurlig på sin egen smärtlindring ...
Ja, cykla lite är nog en bra idé!

Ja otränad och otränad, beror vad man jämför med =) Klart du ska springa!