Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

cicci2 Link Blog

Kvinna40year , Härnösand, Sweden

cicci2's Blog

Nya pegasus!

AddthisShare   FeedRSS feed  

KÖR DET SÄKRA före det osäkra och fortsätter på ett vinnande koncept, nike air pegasus! Var och köpte ett par nya idag, hade såna förut också och det enda som skiljer i stort sett med årets modell är färgen. Mina gamla pegasus var ljusblå och nu är de nya rosa! Det har jag ingenting emot, skitsnygga! Shit same egentligen, huvudsaken att de tar mig maran runt den 30 maj. Bilder: www.metrobloggen.se/ciccisdagbok


IKVÄLL BLEV DET spinning. Roligt. Funderar på promenix imorgon för att gå in nya skorna. Men är löpsugen egentligen, inte sprungit sen fredagens tre-mila pass. 4 dagar sen ... känns som en evighet. Och är fortf lika löjligt glad att 3 mil gick bra!

 
Written 790 weeks ago
39858 790 weeks ago

Göran44

Njut vidare och ta ett pass i morgon om du inte har ont någonstans finns ju ingen anledning att avstå lite mer njutning =)
28832 790 weeks ago

HildaRalsmark

Klart att du ska köra på det som funkat hittills. Varför laga något som inte är itu? Härligt att du fortfarande njuter av dina 30km och hoppas att du tillåter dig själv ett bra men lugnt pass imorgon =)
11700 790 weeks ago

cicci2

Made: japp det blev neutrala, då jag pronerar så VÄLDIGT LITE behövs inte pronation. Han på affären tittade på de gamla skorna också och de var i stort sett jämnt nötta. Ja, jag var ju på spinning så jag kan nog springa om jag vill också, mer det att jag tän´kte komma in i Szalkais rytm igen och han har lugnare vecka denna vecka!

Magzeus: nej, inga sviter efter 30 km. Mmm tränar för Sthlm marathon, stämmer bra!
Hilda: ja, den var bra. Varför laga något som inte är itu, keep going! =)