Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

cicci2 Link Blog

Kvinna40year , Härnösand, Sweden

cicci2's Blog

Jag - en bloggare?

AddthisShare   FeedRSS feed  
Jaha, så var man guldmedlem då. Och jag kanske måste blogga lite, bara för att jag får det. Få valuta för mina 29 kr he he.

Har alltid tyckt att bloggar är lite dryga, egocentriska människor som skriver om sig själva i all oändlighet. Fast det blir ju vad man gör dem till. En del strapatser är roliga att läsa om, saker som hänt i andras liv! På shapelink diskuteras det ju smarta saker iaf. Mycket bra sida tycker jag! =)

En del gånger har jag kommit & tänka på att jag skulle haft en blogg. Då jag trampade sönder mina egna glasögon, tappade telefonen i havet, intervjuade Amelia Adamo eller hade en utomordentligt bra festkväll - det skulle vart något att skriva om det. Fast det händer inte så ofta så mycket i mitt vardagliga liv ... det knallar och går som man brukar säga.

Fast igår sprang jag faktiskt. Åh shit vad jobbigt det var. En kompis som släpade med mig 5 km. Och jag som inte joggat på evigheter, mest styrketränat och promenerat. Ska nog försöka komma ut fler ggr, blev lite peppad, man kan ju inte va sämre än henne! Eller alla på Shapelink. Näe nu blir det andra bullar.

Ha en bra helg alla!
 
Written 928 weeks ago
B9dfa6bb55186410aa7d086d4ae693c42380e28399f54f26ea51d573733f6b59 1278 weeks ago

Tjarven

Kul att du testade bloggen här det är roligt. Kul att läsa sin gammla blog sen och se framstegen.
Lycka till!