Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

cicci2 Link Blog

Kvinna40year , Härnösand, Sweden

cicci2's Blog

En sjukt jobbig löpbandsmil

AddthisShare   FeedRSS feed  

SJUKT SVÅRT ATT få någon som helst rytm/flyt på ett löpband nu då man är van att springa utomhus. Vet inte varför men jag kände mig sugen på att avverka några kilometer på gymmet idag. Så en mil på 60 minuter blev det ... sjukt jobbigt, eller inte så jobbigt konditionsmässigt egentligen kanske men mest tråkigt ...


www.metrobloggen.se/ciccisdagbok

 
Written 787 weeks ago
28461 787 weeks ago

waagaard

Löpand är ganska OK. När det är halt och kallt ställer jag mig hellre på bandet sätter på en bra film och kör. Men... nu när solen kommit och det är vår ute så finns inget bättre. Sprang 5 kilomter i sakta tempo idag, första löppasset på en månad. Känns bra i benet, du är det 4-5 veckor kvar till Stockholm marathon så det blir lite stressigt ! Såg mitt startnummer idag. (17561)
11700 786 weeks ago

cicci2

Marcus: ja, jag håller med, löpbandet är bra då det är kasst väder ute och vinter. så här i efterhand var det inte så skojsigt! Men det är bra också att man kan kliva av då man vill och inte behöva välja runda ute!
waagard: oj, ja det blir stressigt! Men du ska väl inte börja hårdköra nu heller? Så det blir tokigt i benet igen ... Jobbigt. Min kille har problem med knät också så han har inte heller kunnat tträna som han vill ... sjukt irriterande
7137 786 weeks ago

Madde J

Åh, jag avskyr löpband, enda gången det känns ok är om jag kör intervaller, så har man bättre koll på bandet än ute. Men för mig är syftet med träningen att njuta, att rensa huvudet, få frisk luft, kunna koppla bort omvärlden. När man springer på bandet handlar allt om hur lång tid det är kvar tills man får kliva av och gå hem- så vill inte jag träna.