Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

cicci2 Link Blog

Kvinna40year , Härnösand, Sweden

cicci2's Blog

3 mil - weeeho!

AddthisShare   FeedRSS feed  

LopningLöpning » 30.00 km


Clock 3h 4 min   Termo Normal   Map 30.00 km   Arrow_right 9.78 km/h Arrow_right 6 min 7 sec/km   Heart 166   Fam_calories 2220 kcal  
Snittpuls: 166. Sprang i Åre. Djävulsk motvind i ca 6 km på slutet!!


HUR SOM HELST så är detta nytt rekord för mig. Är hos killen i Åre och imorse vid tiotiden begav vi oss ut för att spränga nya gränser. En löptur på tre mil blev det, nytt rekord för mig! Och det gick så bra, inga problem alls i hälsenan eller annat. Däremot kändes det då man passerat 2 mil att det började bli tyngre och man vara mera stum i benen. Men det får man väl räkna med, gick ju bra att springa ändå. Höll ett jämt tempo på runt 6 min/km hela vägen.


JÄKLAR VAD KCAL-FÖRBRUKNINGEN drog iväg! Ha ha, tur vi har varit och inhandlat potatis, oliver, ädelost mm som blir till en smaskens middag med kött, hasselbackspotatis, sallad och ett glas rött ikväll - det är man värd! Klart vi klarar maran, men jag tror att sista milen kommer vara jobbig!
www.metrobloggen.se/ciccisdagbok

 
Written 791 weeks ago
No_small_image 791 weeks ago

Michael68

Grymt. Man blir väldigt impad. Kör på. det är bra för oss andra också. Men akta dig för skador.

=)
11700 791 weeks ago

cicci2

Marcus: tack för goda råd! =) Är inne på samma linje med att vila mer under maj. det är inte Szalkai men som sagt så ska man lyssna på kroppen!
Göran: Har sprungit till Solumshman en gång faktiskt och då blev rundan 22 km, springer man från stan & vänder så blir det 16 km fram & tillbaka dit, det är bra sträckor för långpassen dit ut! Springer på grus, is, asfalt nu, väldigt blandat. Men mestadels asfalt blir det nog. Också har jag ju kört en hel del pass på löpbandet.
Ja, det är asfalt till solumshamn =)
39858 791 weeks ago

Göran44

Gott! =)
jag har aldrig sprungit på ett löpband så jag vet inte hur det är men jag har själv inte känt av något när jag gått över från blandat vinter underlag till ren asfalt. Efter det att jag bytte skor från Trail till rena asfaltsskor med mer dämpning för mig var nog största skilnaden att de nya skorna saknar pronationsstöd o är helt neutrala vilket var till klar fördel för knäna.
Nu ser vi fram emot sol +25 grader lätt klädsel och långa löppass efter vägarna i Ådalen