Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11637
  • Pages

  • No pages

Chibi Link Blog

Kvinna42year , Ystad, Sweden

Chibi's Blog

Så sugen på kettlebell

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag är så sugen på att träna kettlebell så att det knappt är klokt. Men det är ju så kallt...men å andra sidan så har jag underställ som är till för att användas...hmmm...ska tänka 5 min till på det och antingen blir det kettlebell ikväll eller styrketräning :)

 
Written 802 weeks ago
7137 802 weeks ago

Madde J

Åh, jag är också sugen! Tänkte på det senast idag faktiskt, men snart, kanske om en månad, borde det gå bra. Vågade du dig ut?
11637 802 weeks ago

Chibi

Förstår verkligen att du är sugen!
Tjoho!! Vilken personlig seger, måste jag berätta! Jag vågade mig ut och tränade kettlebell 30 min idag! Jisses vad kulan har blivit tung, men det gjorde mig bara ännu bara mer taggad! Är så himla glad över att jag segrade över mig själv. Har ju aldrig gillat kyla...Visst var det kallt och mörkt, men understället, mössan och pannlampan gjorde susen. Fasen vad bra. Kan man verkligen vara så här stolt över sig själv? Blir definitivt mer kettlebell framöver i vinterkylan.

Tappade kulan i den frusna marken och ljudet var annorlunda gentemot det mjuka dunsiga ljudet om sommaren :). Det var så länge sedan jag svingade nu att det känns rejält i händerna.

Funderar till och med över att gå upp före jobbet och träna ett kort pass kl 5 på morgonen. Fungerar bra så länge man lägger fram alla grejer kvällen innan :)
7137 802 weeks ago

Madde J

Åh vad härligt! Kan tänka mig at det lät intressant när den slog i marken, men man får vara glad, nu slipper man ju kasta sönder gräsmattorna så grannarna klagar! ;) Kanske man kan passa in nåt pass på helgen, mitt på dagen, när solen lyser. Då bör det inte vara så kallt.