Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
51087
  • Pages

  • No pages

CatClaw Link Blog

KvinnaYuma Camilla Daleng, Stokmarknes, Norway

CatClaw's Blog

Heisann

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja jeg vet jeg har vært sløv medå  skrive i det siste..men det har sin naturlige forklaring..


Onsdagsmorraen så skulle jeg sykle hjem fra jobb som ligger ca 1,4 mil unna der hvor jeg bor..og denne turen skulle gå over fjellet. Alt gikk fint og sol og litt vind var ,men temperaturen var helt perfekt for sånn type terrengsykling..


Var kommet til et sted som heter HerHalsen og hadde skrevet meg inn i boka der og skrevet hvilken temp det var også 14 grader celsius..10-15m lengre ned i bakken så skjer det...Jeg må stoppe pga av feil valg av rute forbi noen steiner..komemr meg av sykkelen ,men for overbalanse framover og går i bakken med sykkelen over meg bakfra..framhjulet ligger pent bretta oppå høyre skulder og rammen på sykkelen har jeg i klem mellom beina.. Takk for at jeg hadde hansker og hjelm på meg.Kommer meg ikke opp med det første ,men etter noen flere sekunder så klarer jeg å stavre meg opp på beina og ta et over blikk..Tårer og smerte står på spreng for å si sitt,men jeg klarer å holde tårene og det verste av smerte tilbake..kommer meg på sykkelen igjen ,men denne gangen så velger jeg å stå hver gang jeg møter en hump eller noe sånt..


 


Og dette har vært grunnen ihvertfall de siste dagene til at jeg ikke har skrevet så mye..har nesten ikke klart å røre meg så vondt i ettertid har det vært..og nå har jeg kun blåmerker og 4-5 kuler på kroppen som vitner om det jeg var igjennom..


Koselig om folk har lyst til å dele sine fall og strabaser med meg..


Sitter å følger med en kompis på Fredagsbirken akkurat nå..


 


Ha en videre hyggelig helg :o)

 
Written 766 weeks ago
54943 765 weeks ago

Hilde.haugnes

Hm. Høres ut som brå stopp og hardt møte med terreng kan være vondt ja. Hold fast på motivasjonen. Øvelse gjør mester... også når det gjelder fall. :)
god tur neste gang.